Cel mai cunoscut actor de reclame, arestat sub acuzația de viol. Politicieni și jurnaliști reacționează. ”Are acasă 2 copii, incredibil”

Val de reacții pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că violatorul în serie din București este un cunoscut actor.

 

 

 

Actorul Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de viol şi tentativă de viol, după ce ar fi agresat sexual mai multe femei pe străzile din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului. Cazul a stârnit un val de reacții pe rețele de socializare, inclusiv printre jurnaliști și politicieni.

"Unul dintre cei mai cunoscuți actori de reclame, arestat sub acuzația că a agresat sexual mai multe femei necunoscute pe strada in București, in lift, printre mașini, sub amenințarea unui cuțit. L-a văzut toată lumea in reclame la chipsuri, medicamente, vin, firme de curierat, etc... A fost ales chiar sa joace in clipul de campanie al PNL. Are acasă 2 copii... Incredibil.", a scris, pe pagina sa de Facebook, jurnalista Mihaela Bîrzilă.

 

"Una dintre cele mai joase spețe de bipezi"

Și Tudor - Tim Ionescu s-a declarat revoltata de acest caz.

"Violatorii (și pedofilii) reprezintă una din cele mai joase și abjecte spețe de bipezi (oameni ar fi un compliment). Un actor din București, Alexander Zudor, cunoscut pentru aparițiile TV în reclame la medicamente, vin, chipsuri, chiar și electorale, a fost arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol. Bărbatul e acuzat că își abuza victimele după ce le punea cuțitul la gât. Mi-e greu să mă gândesc la o pedeapsă "justă" pentru dezaxații care sunt capabili de viol, pedofilie, etc.", a reacționat Tudor - Tim Ionescu , pe Facebook.

Amintim că ieri polițiștii din Capitală, în urma unei percheziții domiciliare, au reținut un bărbat suspectat că a violat mai multe femei. El și-ar fi amenințat victimele cu un cuțit în lift sau pe stradă. Ulterior s-a aflat că suspectul este un cunoscut actor. Potrivit unor surse din anchetă, el nu și-a recunoscut faptele. 

VEZI ȘI: Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel