Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm

Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm / Sursă foto: Pixbay
Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm / Sursă foto: Pixbay

Una dintre victimele actorului acuzat de viol a povestit temerile prin care a trecut în momentul în care acesta a încercat să intre în lift alături de ea.

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, acuzat de viol şi tentativă de viol, după ce a agresat sexual mai multe femei pe străzi din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului (vezi AICI).

Alexander Zudor a jucat în mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri și medicamente și a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți.

Victimă, mărturii cumplite

Antena 3 a prezentat un interviu cu una dintre victimele agresorului. Femeia a fost agresată în lift:

„În jurul orei 21:15, ieșisem să mă plimb puțin în cartier, după muncă. Am ajuns în bloc, a încercat să intre cu mine în lift, de obicei nu intru în lift cu bărbați. M-am întors și am încercat să îi spun să ia următorul lift. Mi-a pus un cuțit la burtă și a încercat să mă împingă în lift. Mi-a zis doar să tac din gură, era foarte calm.

Cred că am încercat să-l scot din lift, îmi era frică. Am țipat după ajutor și a plecat brusc, s-a speriat și a fugit“, a mărturisit una dintre victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel