Scandal între sindicaliști Coarnă-Marica: Ai primit TEMĂ să mă ÎNJURI

A fost scandal în direct la Antena 3 între liderii de sindicat. Vasile Marica, președintele Sed Lex s-a contrat cu Dumitru Coarnă, președintele sindicatului polițiștilor pe tema legii salarizării.

Dumitru Coarnă l-a acuzat pe Vasile Marica de faptul că își spune nemulțumirile la televizor și nu în Comisia pentru Muncă, acolo unde s-a dezbătut legea salarizării. 

Iată dialogul dintre cei doi:

Dumitru Coarnă: Domnul Marica nu a scos o silabă cât a fost dezbătută legea. Îl rog pe domnul Marica să își apere membrii de sindicat în plenul Comisiei de Muncă, nu la Antena 3. Dacă domnului Marica nu-i convine ceva să meargă să se documenteze. Au trecut un articol de majorare pe "neve" ca să nu spun altfel. N-a rostit o silabă în toate cele șapte zile de negocieri. A fost pe post de martor-asistent în comisie. Știe toată lumea, au fost o mulțime de televiziuni acolo. Nu a rostit o vorbă. Atât vreau, să-și vadă de treaba lui. Acum se dă în spectacol, a primit temă să mă înjure probabil.

Vasile Marica: Multă demagogie în dorința de a arăta că le știe pe toate. Trebuia să-l vadă lumea pe el la televizor cum se bate. Eu mi-am rezolvat problemele fără să apar la televizor, domnule Coarnă. Dumneata ai urlat și ai țipat în deconsonanță cu un om care avea 1500 de lei salariu. Ieșiți la pensie la 47 de ani și aveți o pensie de 70 de milioane !

Dumitru Coarnă: Nu e rușine. Rușine e să spui neadevăruri fără să citești. Rușine e să minți. Să citești nu e o rușine !

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel