Ceaiurile care te scapă de celulită. Le găsești în orice plafar

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dacă te lupți cu inestetica celulită, aceste ceaiuri îți vor da o mână de ajutor. Iată despre ce este vorba.

Ceaiul de păpădie

Ceaiul de păpădie este un puternic detoxifiant și ține la distanță celulita (stimulează ficatul şi rinichii în procesul de eliminare a toxinelor). Papadia conține vitamine (A, B, C, și D), proteine, glucide, dar și tanin și acid cafeic. Are acțiune diuretică, depurativă și elimină toxinele din organism, potrivit eva.ro. Nu trebuie să consumi mai mult de 2 cesti de ceai pe zi.

Ceaiul de urzică

Te ajută să pierzi în greutate, rapid și sigur și elimină toxinele din organism. Pentru detoxifiere se poate folosi amestecul din urzică, soc, porumbar (flori), mesteacăn (frunze). Se prepară o infuzie cu o linguriţă din amestecul de plante la 250 ml de apă. Se consumă dimineaţa şi seara câte o cană, cel mult două luni. 

Vezi și: Plantele banale care te ajută să elimini excesul de apă din organism. Nimic mai simplu!

Ceaiul de lămâie

Ceaiul de lămâie arde grăsimile. Se storc două lămâi într-un litru de apă, apoi se taie lămâile rămase și se adaugă în apă, care ulterior se pune la fiert (dacă nu sunt tratate chimic). Dupa ce a dat în clocot câteva secunde, se ia ceaiul de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute. 

Codițele de cireșe

Topește celulita având un efect diuretic şi proprietăţi depurative. Ajută la eliminarea rapidă a reziduurilor din sânge şi a depozitelor de grăsime. 

Ceaiul verde

Te va ajuta să elimini toxinele din organism și să scapi de kilogramele în plus. De asemenea, are efecte antiinflamatorii, echilibrează nivelul colesterolului din sânge, te scapă de senzația de oboseală, regleaza tensiunea arterială, tonifică sistemul nervos.

Vezi și: Ceaiul care te ajută să slăbești. Topește grăsimea de pe abdomen

Ceai din mătase de porumb

Energizează și este benefic pentru sănătatea vaselor de sânge. Ceaiul fierbinte din mătase de porumb ajută la eliminarea toxinelor din organism. Acest ceai se recomandă persoanelor care vor să slăbească, deoarece are în compoziție un mucilagiu capabil să absoarbă apa. Se recomanda două-trei căni de ceai pe zi, în cure de câte zece zile.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel