Urmărește emisiunea live


Cea mai proastă idee: să vă cumpărați buncăr în caz că dă Putin cu bomba nucleară. Ce puteți face, mai bine, cu banii

Vladimir Putin
Vladimir Putin

M-a amuzat teribil reclama făcută de un producător român care spune că face buncăre la comandă.

N-ai cum așa ceva! Firma spune că: „Buncărele noastre sunt unități de supraviețuire subterane și pot fi complet utilate. Acestea oferă siguranță în caz de calamități, evenimente cu violențe, safe room, explozie nucleara.


Vă puteți proiecta adăpostul subteran pentru a deveni birou, camera de gimnastică sau camera de relaxare unde puteți petrece timp citind sau la o ceașcă de ceai”.

Așadar, vă imaginați acest lucru: dumneavoastră, stând liniștit în camera de relaxare din buncăr, citind o carte și bând ceiuț, în timp ce Vladimir Putin dă cu bombe?! 

Apoi, ne mai spune producătorul: „Un buncăr subteran este o investiție în siguranța dumneavoastră, acesta vă asigura un mediu propice pentru supraviețuire până la șase luni în funcție de resursele disponibile și dimensiunea buncărului”.

Dați aproximativ 65.000 euro ca să stați într-un buncăr, maximum șase luni, în timp ce probabil rămâneți aproape singur pe pământ.

„Construim buncăre antiatomice sau adăposturi împotriva calamităților după cerințele clienților. Este cea mai bună soluție pentru a fi în siguranță atât dumneavoastră, cât și familia în cazul unui dezastru (radiații, calamități naturale, dezastru nuclear)”, ne mai spune producătorul.

Acum, ce să zicem? Producătorul poate să ne promită și viața veșnică în acest buncăr. Nu e ca și când, dacă dă Vladimir Putin cu bomba nucleară, mai avem unde să-l găsim pe producător să-l tragem de guler. Eventual, puteți cere despăgubiri pe lumea cealaltă, dacă vă întâlniți cu el pe acolo. Șansa de a supraviețui unui război nuclear pe Terra, la actualul arsenal nuclear, oriunde te-ai afla, este zero. 

Așa că... decât să stați cu teamă că dă Vladimir Putin bomba nucleară, mai bine vă plimbați, faceți excursii, relaxați-vă și profitați, din plin, de viață! Ce să faceți șase luni într-un buncăr?! Ah da, așa cum zice producătorul, stați în camera de relaxare, beți ceiuț și citiți o cărticică. Singuri pe pământ.

Și nu uitați: poate nu va fi niciun atac nuclear, nici un al Treilea Război Mondial, dar dacă trăiți cu frica la tot pasul, s-ar putea să vă îmbolnăviți și să o luați pe arătură. Așa că, nu uitați: trăiți-vă viața și faceți un concediu binemeritat. Mai bine două săptămâni în vacanță decât șase luni în buncăr, nu? Și vă mai rămân și bani.

VEZI AICI MAI MULT: Cât costă un buncăr în România. Ai, conform producătorului, șase luni liniștite de supraviețuire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel