Cea mai luxoasă închisoare din România- FOTO

Are 15 hectare, este poziționată pe malul unui lac, are parc, are piscină, are bibliotecă și opere de artă.

Este casa lui Remus Truică, singurul ARESTAT LA DOMICILIU, din lotul dosarului retrocedărilor ilegale, care ar fi adus României un prejudiciu de 136 de milioane de euro. Alături de alte persoane acuzate în dosar, Remus Truică a constituit un grup infracțional pentru ca o persoană interesată, în persoana lui Paul Lambrino, să dobândească nelegal Ferma Regală Băneasa.

Remus Truică este arestat la domiciliu în casa sa din Snagov. Controversatul om de afaceri are o proprietate uriașă de 15 hectare pe malul lacului Snagov. Casa în care este arestat la domiciliu are trei etaje, se întinde pe câteva sute de metri, are piscină de dimensiuni olimpice, teren de fotbal şi teren de tenis, anexe, un parc imens pentru copii, un foișor pentru picnic și un ponton dotat cu bărcile de rigoare, potrivit România TV

Remus Truică are obiecte de artă extrem de valoroase, are o bibliotecă pe două etaje, mii de ediții princeps, în franceză. La intrarea în bibliotecă, are o lucrare semnată de un sculptor celebru, un bust al lui Mihai Eminescu care a stat, ani la rândul, în bliblioteca Academiei Române. 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel