Ce spune medicul Calu că i s-a întâmplat după ziua accidentului

Valentin Calu.jpeg
Valentin Calu.jpeg

Medicul Valentin Calu, unul dintre cei cinci supraviețuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a vorbit la o săptămână de la nefericitul eveniment. El spune că se simte bine, continuă recuperarea şi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă. De asemenea, medicul declară că din ziua accidentului vorbește despre două locuri și două zile de naștere.

[caption id="attachment_414233" align="alignleft" width="305"] Dr. Valentin Calu[/caption]

"Mă simt mai bine, continui procesul de recuperare. Echipa medicală este desăvârşită şi am condiţii excelente de tratament", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, citat de Mediafax.

Valentin Calu a adăugat că, începând din 20 ianuarie - ziua accidentului aviatic -, vorbeşte mereu despre două zile şi două locuri de naştere: "De atunci, am două zile şi două locuri de naştere".

Întrebat când ar putea fi externat, medicul de la Elias a răspuns:

"Externarea va fi făcută atunci când echipa medicală din spital va lua această decizie. Nu am nicio problemă să stau internat atât cât va fi necesar. Nu am nicio problemă să revin cu avionul în Capitală. De o săptămână învăţ, primesc şi savurez lecţii de omenie, una după alta. Ce aş mai putea spune despre accident? Că eram în avion şi ne-am lovit de brazi. Nu mai are rost. Sunt foarte mulţumit de tot ceea ce s-a petrecut cu mine după accident. Şi mai sunt impresionat de moţii de acolo, de la locul accidentului", a mai spus dr. Valentin Calu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel