Ce spune mama fetiței care a fost găsită moartă într-un sac de plastic, după ce a fost reținută în Spania. Unchiul copilei: Nu cred așa ceva!

Ce spune mama fetiței care a fost găsită moartă într-un sac de plastic, după ce a fost reținută în Spania. Unghiul copilei: Nu cred așa ceva! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Ce spune mama fetiței care a fost găsită moartă într-un sac de plastic, după ce a fost reținută în Spania. Unghiul copilei: Nu cred așa ceva! / Foto: Captură video Realitatea Plus

Află în articol ce spune mama fetiței care a fost găsită moartă într-un sac de plastic, după ce a fost reținută în Spania.

Apar detalii noi în cazul fetiței de 12 ucisă cu sânge rece, și găsită într-un sac de plastic, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit expertizei medico-egale, copila a avut parte de o moarte violentă. Mama fetei a fost reținută ieri de către polițiști în Spania și le-ar fi declarat oamenilor legii că ea nu are legătură cu moartea fetei sale, relatează Realitatea Plus.

Tatăl biologic este cel care a declarat-o dispărută la începutul lunii mai, dar copila a fost găsită abia acum, după ce vecinii au raportat că simt un miros deranjant pe scara blocului, iar proprietarul apartamentului în care femeia stătea cu chirie ar fi suspectat ceva după ce mama copilei și concubinul acesteia nu i-ar mai fi răspuns la telefon.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul crimei macabre din Capitală. Cui ar aparține, de fapt, cadavrul găsit într-un sac de plastic. Liviu Chesnoiu: Nu există crima perfectă

Ce spune mama fetei

Mama fetiței a fost audiată aseară, prin sistem videoconferință, aflându-se acum în custodia autorităților spaniole. 

Surse din anchetă spun că aceasta a declarat anchetatorilor că nu era acasă atunci când s-a produs tragedia. Ea ar fi observat că micuța lipsește, dar concubinul i-ar fi spus că fata s-a întors la tatăl biologic. Totuși, tot ea ar fi spus că nu și-a sunat fostul iubit să verifice dacă într-adevăr la el și la scurt timp, atât ea, cât și actualul concubin, au plecat în Spania.

Filmul tragediei

Fata de 12 ani plecase în luna aprilie să petreacă Paștele cu mama și concubinul acesteia, locuind cu toții într-un apartament închiriat din Sectorul 4, în București.

Totuși, pe 21 aprilie, ziua în care copila urma să se întoarcă la tatăl ei, mama nu a mai răspuns la mesaje. După mai multe zile în care tatăl fetei a încercat să ia legătura cu ea, a anunțat poliția. Ulterior, pe 3 mai, bărbatul a dat-o dispărută pe fiica sa, însă a precizat că nu știe adresa de domiciliu a fostei soții. În aceeași zi, fata a fost dată în consemn la frontieră.

După o lună, cadavrul a fost descoperit de către proprietar în apartamentul închiriat de femeie și concubinul ei. Proprietarul fusese alertat de vecini din cauza mirosului puternic venit locuință. 

Ce spune unchiul copilei

Jurnaliștii l-au luat la întrebări pe unchiul copilei. Acesta spune că sora sa nu ar fi putut să își omoare fiica și a refuzat să ofere mai multe detalii despre concubinul femeii.

Jurnaliști: Credeți că sora dumneavoastră ar fi putut să își omoare fiica?

Unchiul fetei: Eu nu cred așa ceva.

Jurnaliști: De ce a lăsat fetița acasă?

Unchiul fetei: Nu știu nimic, nu știu nimic.

Jurnaliști: În ce relații era cu concubinul?

Unchiul fetei: Relații normale, ca fiecare.

Jurnaliști: De cât timp erau împreună?

Unchiul fetei: Nu știu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel