Răsturnare de situație în cazul crimei macabre din Capitală. Cui ar aparține, de fapt, cadavrul găsit într-un sac de plastic. Liviu Chesnoiu: Nu există crima perfectă

Răsturnare de situație în cazul crimei macabre din Capitală. Cui ar aparține, de fapt, cadavrul găsit într-un sac de plastic. Liviu Chesnoiu: Nu există crima perfectă / Foto: Pixabay
Răsturnare de situație în cazul crimei macabre din Capitală. Cui ar aparține, de fapt, cadavrul găsit într-un sac de plastic. Liviu Chesnoiu: Nu există crima perfectă / Foto: Pixabay

Răsturnare de situație ăn cazul cadavrului găsit într-un sac din plastic, într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei.

Răsturnare de situație în cazul crimei macabre din Sectorul 4 al Capitalei. Deși inițial se credea că acel cadavru găsit în stare de putrefacție severă în canapeaua unui apartament ar fi al unei femei care stătea acolo cu chirie, potrivit unor surse, anchetatorii suspectează că ar fi vorba despre o fetiță de 12 ani, transmite Realitatea Plus.

Aceasta ar fi chiar fiica femeii despre care se credea inițial că ar fi victima. Totodată, potrivit unor surse din anchetă, actualul concubin al tinerei, care acum ar fi principalul suspect, este de negăsit. Potrivit acelorași surse, cei doi ar fi plecat din țară. 

Totuși, deși acum a fost lansată această ipoteză, medicii legiști nu au stabilit încă identitatea cadavrului. Se pare că rămășițele erau atât de descompuse, încât au fost necesare teste ADN, trimise acum la Institutul Național de Criminalistică, iar rezultatul va apărea ulterior.

Ce spune tatăl copilei de 12 ani

Fostul concubin al femeii despre care primele date sugerau că ar fi fost victima unei crime, speră că totuși cadavrul nu îii aparține fetiței. El a povestit că a vorbit cu fosta lui iubită acum două luni.

"Am vorbit când a fost la mama, ultima dată înainte de Paște. Zicea că stă într-o zonă liniștită, unde nu e gălăgie", a spus acesta.

El se agață acum de orice speranță că persoana găsită decedată nu este fiica lui sau mama acesteia.

"Vârsta se potrivește, numărul de picior, am înțeles, 38-39. E mai plinuță. Doar că părul ne dă ceva de gândit. Din ce au zis proprietarii de aici din bloc, locatarii, era roșcată, parcă. Ea era neagră", a spus bărbatul.

Liviu Chesnoiu: Nu există crima perfectă

Descoperirea macabră a fost făcută după ce proprietarul apartamentului a sesizat că cel căruia i-a închiriat locuința nu îi mai răspunde la telefon. Sacul a fost găsit în lada patului, acolo unde cadavrul ar fi zăcut vreme de cel puțin două săptămâni. Vecinii recunosc faptul că au simțit un miros ciudat, dar au crezut că vine din subsolul imobilului. Potrivit unor surse, principalii suspecți ar fi plecat în străinătate.

"Dacă acel criminal a făcut "curățenie" acolo, cred că au dispărut acte, au dispărut foarte multe elemente care ar fi putut să conducă la o concluzie, cine este victima. Nu există crimă perfectă. Dar, vedeți dumneavoastră, dacă trec 72 de ore, e mai greu să îl prindem. Omul acesta e viclean, omul acesta a făcut în așa fel încât să își șteargă urmele. N-are cum să intre în pământ", a declarat Liviu Chesnoiu, expert criminalist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel