Ce spune Brigitte Sfăt despre Cătălin Cazacu! S-au iubit sau nu?

Bombă în showbiz! Brigitte Sfăt, încă soția celebrului Ilie Năstase, ar fi avut o relație intensă cu Faimosul Cătălin Cazacu, actuală vedetă Kanal D. 

Se știe că în jurul lui Cazacu roiesc femeile frumoase, iar el este un mare amator de frumos! După o relație tumultuoasă cu fosta sa logodnică Ana Roman, o presupusă idilă cu cântăreața Claudia Pavel-Cream, la Exatlon, și o relație asumată cu colega sa de trust Ilinca Obădescu, apar noi detalii depre viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu.

(oar_w460)

(oar_w460)

Se pare că acesta și Brigitte Sfăt ar fi avut anul trecut o relație, atunci când Brigitte era într-o pauză cu Ilie Năstase. O adevărată telenovelă în viața lui Ilie Năstase și a lui Brigitte! Soția tenismanului a ținut să facă o declarație în acest sens pe pagina sa de Facebook, prin care a recunoscut relația cu Cătălin Cazacu. Aceasta a luat însă sfârșit pentru că, la rândul ei, Brigitte, a fost înșelată de Cazacu chiar cu Ana Roman, fosta lui iubită!

(oar_w460)

Iată ce spune soția lui Ilie Năstase despre relația cu Cătălin Cazacu:

“Dragi prieteni, știți că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri pe care mi le-a pregătit viața, faptul că am trecut singură prin operația de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soțului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viața, alături de un alt bărbat, din Timișoara. Chiar dacă oficial nu eram divorțată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat, am simțit că merit asta. M-am mutat chiar de la Ilie în apartamentul meu din Nordului. Am început acestă relație în data de 8 februarie. Ca toate începuturile, a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine, să învăț din nou să zâmbesc...Am spus de fiecare dată că acestă idilă a ținut până de 1 mai dar, nu v-am dat niciodată amănunte. Am crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse. Dar un adevăr nu este adevăr dacă îl spui doar pe jumătate. Și lasă loc de interpretări.

In primul rând, băiatul se numește Cătălin, iar relația noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoștință că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana, din Petroșani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viața așa.

Dupa această experiență, mi-am dat seama că toți bărbații înșeală, că totuși Ilie nu a făcut asta timp de șase ani, și am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia. Deoarece, un tabloid de scandal, încerca să distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul soțului meu, Ilie, telefon pierdut într un taxi în urmă cu zece zile, (noi având IOS colectiv), mi-a întărit decizia că adevărul este adevăr doar în totalitate și asta nu lasă loc de interpretări. Si consider că nu este nevoie ca vreun personaj nou pe piață să profite de acest subiect pentru a câștiga niște bănuți prin asocierea cu numele meu și al lui Ilie !”, a ținut să precizeze Brigitte Sfăt.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel