Ce se întâmplă dacă dormi cu o ceapă în cameră. Nu o să-ţi vină să crezi

Loredana Brumă / 17 apr 2019 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii

Nimănui nu-i place să fie bolnav. De îndată ce simțim că simptomele apar, încercăm să ne gândim cum să combatem virusul. Soluţia este foarte simplă şi vine de unde nu te aştepţi. Ai nevoie doar de o ceapă.

Când sunt bolnavi, oamenii încearcă totul, de la luarea suplimentară a vitaminei C, la medicamentele împotriva gripei.

O metodă de a scăpa de răceală este de a pune o ceapă tăiată în camera persoanei bolnave. Se spune că ceapa are capacitatea de a absorbi bacteriile şi viruşii.

De unde a apărut această poveste?


Unele versiuni ale acestui tratament spun că remediul cu ceapa a apărut în timpul epidemiei de gripă din 1918. Atunci, pacienții unui medic au pus ceapa în casele lor și toți au rămas sănătoși, în timp ce alții din comunitate nu au făcut-o.

Se spune că doctorul a mers acasă la un fermier, iar spre surprinderea lui, toată lumea era foarte sănătoasă. Când doctorul a întrebat ce făcea fermierul ca să-şi ţină familia sănătoasă, soţia lui a răspuns că a pus o ceapă într-un vas în încăperile casei. Medicul nu a putut sa-l creada si a intrebat daca i-ar permite să analizeze o astfel de ceapă. Cu ajutorul unui microscop, medicul a observat că virusul a fost absorbit de ceapă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28