Ce riscă Simona Crețu, consiliera de la Capitală, pentru declarațiile date la DC News

Cristian Busoi, prim-vicepreședintele PNL și posibil candidat la Primăria Capitalei, este de părere că declarațiile consilierului general Simona Crețu pot crea probleme de imagine partidului.

"Aceasta interventie a fost extrem de nepotrivita si este de natura sa ne creeze unele probleme de imagine. Dumneavoastra ati descoperit felul in care a ajuns in Consiliul General doamna respectiva, in urma unei initiative a doameni Elena Udrea, la acea vreme presedinte al organizatiei Bucuresti a PDL, care spera in acest fel sa isi maximizeze sansele pentru Consiliul General si Primaria Capitalei.

Citește și: Bucureștiul, blocat. Ce face un consilier general într-o situație fără precedent- Exclusiv AUDIO

Eu personal cred ca va trebui sa avem o discutie saptamana viitoare in Biroul Politic si in Comitetul Executiv al org PNL Bucuresti si cred cu sinceritate ca printr-o formula eleganta in cel mai scurt timp doamna ar trebui sa nu se mai regaseasca in CGMB in numele PNL", a declarat Busoi intr-o conferinta de presa.

Citește și: De ce a fost arestat Sorin Oprescu. Mărturia halucinantă a unui consilier general


Simona Crețu a intrat în politică înainte de alegerile locale din 2012. PDL Bucureşti, filială condusă la acea vreme de Elena Udrea, a organizat un concurs de proiecte, iar premiul cel mare era locul întâi pe lista de candidaţi ai PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Câștigătoare a fost desemnată Simona Creţu, cu un proiect legat de Parcul Văcăreşti.

"Dacă vă uitaţi în 2012, o să vedeţi cum a fost selectată. Am fost singurul partid care a vrut să pună pe listă un simplu cetăţean. Poate, vedeţi, nu e cea mai bună idee să pui cetăţeni aşa pe listă fără să fie membri de partid, să ştii cine sunt. A fost o selecţie de proiecte ale bucureştenilor, dar selecţia era făcută special pentru a găsi un cetăţean, un bucureştean pe care să-l punem pe primul loc. În comisia care a selectat-o erau şeful arhitecţilor, şeful urbaniştilor, ziarişti, ONG-işti. Aşa a ajuns doamna respectivă pe listele PDL. Era şi atunci militantă ONG-istă, ce pot să zic? Nu comentez mai mult. Dacă spun ce părere mi-a făcut ... . Era o ONG-istă la vremea aceea. Atât! A venit la sediu, părea o persoană cu o viziune mai ... deschisă asupra vieţii", a spus Elena Udrea despre Simona Crețu, conform stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel