Ce riscă Anda Adam după ce a fost "tunată" la Spitalul de Arși

'Tunate" pe bani publici la Spitalul de Arși, o serie de vedete din showbiz-zul românesc au fost chemate să dea cu subsemnatul  în fața anchetatorilor. Printre acestea se numără și Anda Adam, care este de negăsit, după declanșarea scandalului de la Spitalul de arși din Capitală. 

Potrivit cancan.ro, cântăreața a beneficiat în urmă cu doi ani de mărinimia directorului Vitalie Stan de la Spitalul de Arși pentru schimbarea silicoanelor, fapt ce în prezent s-ar putea să-i aducă necazuri mari.  

 Conform datelor pe care ea însăș le-a făcut publice imediat dupa operație, artista se pare că a dat doar 2.000 de euro pentru corectarea sânilor, bani care sunt trecuți în actele anchetatorilor sub forma de "dare de mită". Potrivit articolului 255 din noul Cod Penal, "promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, (...) se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani".

Potrivit legii, Anda Adam ar fi putut scăpa de acuzația de dare de mită, dacă ar fi sesizat practicile de la Spitalul de Arsi înainte ca anchetatorii sa intre pe fir.

"Fapta prevazuta in alineatul precedent nu constituie infractiune atunci cand mituitorul a fost constrans prin orice mijloace de catre cel care a luat mita. Mituitorul nu se pedepseste daca denunta autoritatii fapta mai inainte ca organul de urmarire sa fi fost sesizat pentru acea infractiune. ", se arata in noul Cod Penal.

Se pare că după ce a izbucnit tot acest scandal legat de activitatea ilegala e medicului care a operat-o, Anda Adam a plecat din țarș. Cântăreața se află împreuna cu iubitul ei la Amsterdam și nu poate fi contactata pe niciun numar de telefon pe care îl folosea până acum.

Citește și: Ce vedete s-ar fi "tunat" la Spitalul de Arși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel