Ce regret are Adrian Năstase legat de serile de joi

Fostul premier al României, Adrian Năstase, mărturisește, cu regret, că situația actuală nu-i mai permite să petreacă fiecare seară de joi așa cum și-ar dori.

Aflat în închisoare, Adrian Năstase se declară, prin "forța lucrurilor", un fan al unui post de radio, precizând însă are un mare regret față de serile de joi.

"V-ați obișnuit să vă uitați la televizor sau să stați ore întregi în fața calculatorului. Prin "forța lucrurilor", în condițiile în care "aici" televiziunea pe cablu nu funcționează toată ziua, ascult – cel puțin 4-5 ore în fiecare zi – Radio România Muzical.

Sigur, regret că nu mai pot merge, în fiecare joi, la concertele Filarmonicii, dar ascult, cu multă plăcere, concertele de muzică clasică sau emisiunile de jazz la Radio România Muzical. Mă bucură și noutățile muzicale pe care le aflu sau interviurile realizate de Irina Hasnaș. Vă recomand, când aveți vreme – sau în mașină – nu ezitați să ascultați emisiunile acestui post", a scris, duminică, Adrian Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel