Ce poți mânca la restaurantul hotelului primarului din Caracal Ion Doldurea?
Construită în 1881, casa a aparţinut senatorului de Romanaţi, Teodor Bancu, după care în 1902 a fost vândută statului având mai multe destinaţii, ultima fiind transformarea acesteia într-un hotel-vilă boutique. În prezent, hotelul este renovat complet și este omologat la 5 stele.
Restaurantul vine ca o completare a hotelului, cu o capacitate de 60 de locuri si este împărţit în două saloane, fiecare de 30 de locuri. Pentru petreceri private, degustări și evenimente, este pusă la dispoziţie o cramă, „un spațiu care te duce cu gândul la mesele haiducilor locali, cu băutură și mâncare oltenească”.
Haideți să vedem ce putem mânca la restaurantul lui Ion Doldurea, tatăl bărbatului care deținea compania cu stația GPL unde s-a produs explozia din Crevedia:
COCOACE CU BACON ȘI BRÂNZĂ (450G) – 26 LEI
SANDWICH RETRO (350G) – 24LEI
PLATOU BRÂNZETURI (590G) – 77LEI
BRÂNZĂ FETA LA CUPTOR (150G) – 24LEI
SALATĂ CU CREVEȚI RETRO (310G) – 45LEI
SUPĂ CREMĂ DE BROCCOLI (410G) – 17LEI
PASTE CU FRUCTE DE MARE (250G) – 49LEI
CIOLAN DE PORC ROMANAȚEAN (600G) – 59 LEI
CEAFĂ DE PORC MARINATĂ LA GRATAR (450G) – 29LEI
TOCHITURĂ MOLDOVENEASCĂ (350G) – 48LEI
MUȘCHI DE VITĂ (300G) – 110 LEI
ANTRICOT DE VITĂ (300G) – 85 LEI
PASTRAMĂ DE BERBECUȚ (450G) – 55LEI
ȘNITEL MR.BIG (450G) – 38 LEI
RETRO DUCK BREAST (350G) – 105 LEI
FILE DE SOMON LA TIGAIE CU UNT (300G) – 60LEI
TON LA GRĂTAR CU SPANAC (300G) – 75 LEI
FRITTO DI MARE (1000G) – 140 LEI
PIZZA CRUDO (300G) – 39 LEI
PIZZA QUATTRO FORMAGGI (350G) – 37 LEI
BURGER DE VITĂ CU CARTOFI RETRO PAI (350G/150G) – 48 LEI
SOTE DE BROCCOLI (250G) -17 LEI
GUJOANELE LUI PRÂSLEA CEL VOINIC (300G) – 25 LEI
HUMUS (220G) – 17 LEI
SPAGHETELE ÎMPĂRATULUI ROȘU (200G) – 24LEI
PIURE DE CARTOFI (150G) – 11 LEI
SALATĂ DE ARDEI COPT (250G) – 13 LEI
OCEAN PLATE (900G) – 160 LEI
CREVEȚI LA GRĂTAR (350G) – 72 LEI
MIDII SPANIOLE (450G) – 45 LEI
CARTOFI PAI (250G) – 7 LEI
SALATĂ DE VARZĂ (200G) – 9 LEI
PAINE RETRO (200G) – 7 LEI
TORT CU MORCOVI (180G) – 23 LEI
CIUPERCI PANE (250G) – 16 LEI
FOCACCIA (150G) – 11 LEI
PAPANAȘI CU SMÂNTÂNĂ ȘI AFINE (200G) – 29 LEI
ITALIAN TIRAMISU (180G) – 29 LEI
CAFEA IN TREI CULORI – 15 LEI
COCA COLA 250ML – 8 LEI
Cel mai scump fel de mâncare din meniu este „OCEAN PLATE (900G)” – 160 LEI. Conține creveți, tentacule caracatiță, calamar, clești crab, midii, morcov, țelină, măr, pătrunjel, lămâie, iaurt, castraveți, mărar.
VEZI ȘI: Sociologul Gelu Duminică: De ce primarii din Crevedia și Caracal nu au demisionat din funcție după explozie - https://www.dcnews.ro/sociologul-gelu-duminica-de-ce-primarii-din-crevedia-si-caracal-nu-au-demisionat-din-functie-dupa-explozie_928031.html#google_vignette
VEZI ȘI: Întrebarea zilei, după ce Florin Petre a fugit pe geamul primăriei Crevedia - https://www.dcnews.ro/intrebarea-zilei-dupa-ce-florin-petre-a-fugit-pe-geamul-primariei-crevedia_928022.html
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu