Ce motiv ar putea adăuga britanicii la fobia lor față de români

LondonCab
LondonCab

Ridicarea restricțiilor pe piața muncii la finalul lui 2013 a creat febră printre britancii. Englezii sunt speriați că imigranții români și bulgari le-ar putea lua ajutoarele sociale și locuințele. Mai mult, Potrivit The Enquirer, minora ieșise în oraș cu prietenii și, fiindcă băuse prea mult, angajații barului din Romford au chemat un taxi care să o ducă pe fata acasă. În apropiere de casa tinerei, taximetristul român, Nicolae Talaba, a oprit mașina și a obligat-o pe tânără să întrețină relații sexuale.

"Identitatea infractorului nu era cunoscută atunci când a fost raportat violul. Nu s-a aflat în baza de date a poliției. În urma cooperării publicului și a eforturilor politiștilor locali, a fost identificat Nicolae Talaba drept autor al faptei", a declarat inspectorul de poliție Danny Stoten.

Arestat în iulie 2012, românul "nu a arătat remușcări și a negat fapta", a mai spus inspectorul de poliție. Pe 21 ianuarie, românul a fost condamnat de Tribunalul Southend Crown la opt ani de închisoare. Totodată, a fost înscris în Registrul infractorilor sexuali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel