Ce mai face Nicușor Dan. Mircea Badea: Eu sunt încântat, la fel de încântat ca la scumpiri

Mircea Badea
Mircea Badea

Nicușor Dan avea în garaj tot ce-i trebuia să curețe parcurile. „Excepțional!”, a comentat Mircea Badea.

„E pe DCNews următorul articol: Nicușor Dan avea în garaj tot ce-i trebuia să curețe parcurile, dar a DISTRUS compania. Utilaje noi de 20 de milioane ZAC în țiplă - GALERIE FOTO. Eu îl susțin! Mi se pare extraordinar ce face domnul Nicușor Dan, orice ar face. Adică reforma aceasta structurală, asta vreau să zic. E firesc...”, a zis, ironic, Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. 

Despre ce e vorba mai exact? Utilaje de 20 de milioane au zăcut și zac în garajul Companiei Municipale Parcuri, care, surpriză, se închide! Deși utilajele sunt noi și au presupus o investiție uriașă tocmai pentru a se îngriji în mod corect de sutele de hectare de parcuri ale Capitalei, primarul Nicușor Dan nu a consider oportun să finanțeze compania municipală, pe modelul „Armand”, acuzând prețurile prea mari practicate. 

„Mie mi se pare excepțional!”, a comentat Mircea Badea. „Eu sunt atât de încântat, la fel de încântat aproape ca la scumpirile la utilități”, a mai zis Mircea Badea. 

Mai multe în articolul: Nicușor Dan avea în garaj tot ce-i trebuia să curețe parcurile, dar a DISTRUS compania. Utilaje noi de 20 de milioane ZAC în țiplă- GALERIE FOTO

Cu ce se laudă Nicușor Dan după 10 luni de primar: Greaua moștenire, 2700 de oameni dați afară, niște avarii, amenzi și procese

Marți, Nicușor Dan, primarul Capitalei, și-a făcut ”bilanțul” la zece luni de mandat. 

”Stabilizarea chestiunilor de fundament, nu de suprafață”

- ”Cea mai mare parte a acestor zece luni a fost dedicată stabilizării administraţiei acestui oraş şi a chestiunilor de fundament, de structură, nu a celor de suprafaţă. Am preluat o primărie în faliment, în sensul cel mai propriu al cuvântului. Adică nu ai bani să plăteşti ceea ce trebuie să plăteşti. A fost o perioadă în care mare parte din energie a fost dedicată stabilizării unei administraţii în comă.”

”Am fost în pericol să...”

- ”Am fost în pericol să nu organizăm Euro 2020 în această vară, pentru că ne obligasem la nişte lucrări de investiţii, iar conturile noastre de investiţii erau blocate. Am fost în pericol să reziliem contractul pentru cea mai mare lucrare de investiţii a Bucureştiului, staţia de epurare de la Glina. Asta ar fi însemnat să dăm înapoi sute de milioane de euro, bani pe care deja i-am luat pentru respectiva lucrare. Am fost în pericolul ca Comisia Europeană să înceapă să aplice acea amendă zilnică pentru nepunerea în aplicare a măsurilor prevăzute pe procedura de infringement pe calitatea aerului în Bucureşti". 

”Avea de dat de o mie de ori mai mulți bani decât aveam în cont”

- ”Adică noi aveam de dat de o mie de ori mai mulţi bani decât aveam în cont. Şi toate datoriile astea erau curente, în sensul că fiecare din firmele sau oamenii cărora le datoram bani puteau în orice moment să ne blocheze conturile. Primăria era, de fapt, într-un faliment pe care nu îl declarase. Conturile erau blocate. Creditele pentru investiţii erau blocate". Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel