Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Dani Oțil / captură foto podcast Speak YouTube
Dani Oțil / captură foto podcast Speak YouTube

Dani Oțil şi Mihaela Rădulescu au avut o relaţie câţiva ani. Cei doi au avut cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, însă, recent, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit ce îl deranja când formau un cuplu. 

Invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, Dani Oțil a dezvăluit, printre multe altele, ce-l deranja la Mihaela Rădulescu, în timpul relației lor.

„Ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut. Cei doi s-au despărțit în anul 2014. „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. (...) Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

În podcastul „La Fileu”, Dani Oțil a spus: „Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: Păi asta am făcut eu acum zece ani. Te desfundai. Îi ziceam: Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa… Ea zicea: Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiune la mare? M-am simțit super de...”

În prezent, Dani Oțil formează un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai 2021 și și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021. 

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul Felix Baumgartner.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său

Vizibil emoționat, la doar câteva ore de la nașterea copilului, Dani Oțil a publicat o scrisoare emoționantă dedicată fiului său.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste zece, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, scrisese Dani Oțil pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel