Ce job avea Hillary Clinton înainte de a deveni faimoasă

Acum candidează la președinția SUA, dar înainte să devină o politiciană cunoscută, Hillary Clinton (67 de ani) a avut una dintre cele mai dezgustătoare slujbe.

După terminarea colegiului, Hillary a lucrat în Alaska, Statele Unite ale Americii, unde a spălat vase. Totuși, acest job nu a fost unul de durată, pentru că aceasta a juns să lucreze la o fabrică de conserve de pește, unde sarcina ei era aceea de a scoate mațele somonilor: „Mi s-a dat o lingură și niște cizme și mi s-a spus să scot măruntaiele somonilor", a declarat ea în timpul emisiunii „Today".

Hillary s-a conformat, însă se pare că nu făcea o treabă prea bună, pentru că muncitorii de la fabrică care se ocupau de caviar o atenționau că lucrează mult prea încet, așa că i-au dat altă sarcină. De această dată i-au atribuit linia de împachetare a somonului, însă când a observat că peștii erau „verzi și negri – arătau oribil", ba mai mult, miroseau urât, Hillary a început să îi pună întrebări celui care conducea operațiunea. Bărbatul a evitat să îi dea un răspuns concret și i-a spus să își vadă de treabă fără a mai pune întrebări.

Hillary s-a conformat, dar a doua zi când a vrut să revină la locul de muncă, a avut o mare surpriză: „Când am plecat, m-am întors a doua zi și toată operațiunea dispăruse. Cred că asta a fost echivalent cu a mă concedia", a povestit politiciana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel