Ce întrebare a adresat Pricopie pe Facebook

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a lansat un poll pe Facebook referitor la revenirea

Întrebarea adresată de ministru pe contul său de Facebook este "Sunteți de acord cu păstrarea clasei a 9-a în cadrul liceului?". Răspunsurile oferite sunt "Da, locul ei e la liceu", "Nu, era mai bine să treacă la gimnaziu" și "Nu știu".

Cei mai mulți dintre cei care au răspunsul poll-ului lansat de Pricopie au optat pentru varianta "Da, locul ei e la liceu", adăugând comentarii precum: "Nici nu se pune problema - clar e mai bine să fie la liceu. Oricum Funeriu a luat deciziile alea de capul lui, fără să vorbească cu părinții sau cu profesorii. Bine că am revenit la normal" sau "Toți am făcut clasa a noua la liceu. Așa e cel mai bine, ar fi o prostie să se schimbe sistemul. Numai Funeriu putea să vină cu asemenea aberații" sau "Ca o opinie a unui profesor din sistemul universitar: clasa a 9-a trebuie să rămână la liceu, la locul ei, unde este acum".

Camera Deputaţilor a adoptat marți revenirea clasei a IX-a la liceu. Proiectul a fost aprobat cu 223 de voturi pentru, 90 de voturi împotrivă şi 5 abţineri. Acesta urmează să fie trimis la Senat, care este camera decizională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel