Ce înseamnă de fapt a fi „sărac cu duhul”. Buzdugan sfătuiește românii să mai fie și „săraci cu duhul” după procesul „Ecler la tavă” în scandalul Jamila

Foto: Instagram Danieal Buzdugan
Foto: Instagram Danieal Buzdugan

Daniel Buzdugan vine cu un sfat prețios: Să mai fim din când în când și săraci cu duhul. Vedeta a explicat sensul expresiei în contextul unui celebru proces care a fost mult timp cap de afiș în showbizul românesc.

În emisiunea Oracolul vedetelor, difuzată pe Spectacola.ro, Daniel Buzdugan, una din cele mai cunoscute prezențe din showbizul românesc, a abordat și subiectul smereniei și a subliniat că uneori e mai bine să lăsăm de la noi.

Discuția a ajuns în acest punct ca urmare a celebrului proces „Ecler la tavă” dintre bucătăresele Laura Laurențiu și Jamila, un proces care a consumat resurse, timp, bani, energie, pentru o cât se poate de banală rețetă publicată pe YouTube.

Amintim că pe 28 februarie a.c., Jamila a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu pe tema drepturilor de difuzare pentru rețeta de "ecler la tavă".

Decizia instanței a venit după o lungă perioadă în care cele două bucătărese s-au acuzat reciproc și au ținut capul de afiș al presei mondene.

În acest sens, Daniel Buzdugan, face apel la expresia „a fi sărac cu duhul” pe care o și explică. Cunoscut ca fiind un tip spiritual, Buzdugan e de părere că la orele de religie ar trebui pus un accent mai mare pe bunătate decât pe lucrurile înfricoșătoare din Iad.

„E bine din când în când să mai fim săraci cu duhul. E una din fericiri. „Fericiți cei săraci cu duhul”. Multă lume percepe eronat afirmația. A fi sărac cu duhul nu e a fi prost, ci a fi sărac în ego, să nu fii arogant și încrezut. Să lași de la tine cu alte cuvinte. Ar fi minunat dacă aceste lucruri s-ar preda la școală.

Spre exemplu la ora de religie. În loc să înveți despre flăcările Iadului și alte lucruri înfricoșătoare și de neînțeles pentru un copil, ar fi frumos ca credința să fie prezentată ca bunătate. Pentru că aceasta este esența credinței, să faci fapte bune”, a precizat Daniel Buzdugan, pentru Spectacola.ro.

CITEȘTE ȘI: Cel mai important sfat primit de Daniel Buzdugan de la părintele Vasile Ioana. Dezvăluiri despre momentele în care Buzdugan pune mâna pe telefon și-l sună

Urmărește interviul integral acordat de Daniel Buzdugan portalului de showbizz Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel