Ce i-a spus Francois Hollande lui Klaus Iohannis la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminică,  la Marsul solidarității împotriva terorismului de la Paris. Presedintele Franței, Francois Hollande, l-a întâmpinat pe  Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Francois Hollande i-a mulțumit lui Iohannis pentru reacția promtă  în urma atentatului de miercuri, cât și ca răspuns la invitația de a participa la marș.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către președintele Franței, François Hollande, care i-a mulțumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie și pentru răspunsul prompt la invitația de a participa la marșul de astăzi de la Paris. Președintele României l-a asigurat pe președintele Franței de sprijinul și fraternitatea poporului român.

Citește și: MARŞUL SOLIDARITĂŢII. Francois Hollande: Parisul este capitala lumii

Înaintea începerii marșului, președintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel și președintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum și cu alți reprezentanți ai statelor europene prezenți la Paris", a precizat purtatorul de cuvant al presedintiei, Tatiana Niculescu Bran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel