Ce fac în Irlanda Dragoș Bucur și Dana Nălbaru!

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu solid și fericit. De ceva timp încoace, datorită proiectelor actorului, Dana Nălbaru își urmează soțul peste tot în lume, împreună cu cei trei copii ai lor. 

Mai întâi, au fost cu toții la Amsterdam, acolo unde Dragoș Bucur a avut mai multe filmări, iar acum, toată familia actorului se află pentru două luni în Irlanda, acolo unde acesta are un alt proiect important. Amândoi țin un jurnal de călătorie pe blogul lor și împărtășesc cu fanii tot ceea ce trăiesc departe de casă. De menționat este și faptul că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur călătoresc peste tot cu o autorulotă care le-a devenit mai ceva ca o casă. Recent, cuplul și-a găsit și un apartament cochet în care să locuiască pe parcursul șederii în Irlanda, așa că au revenit cu mai multe detalii.

(oar_w460)

(oar_w460)

“In sfârșit ne-am liniștit, am găsit un apartament pe gustul nostru, adică unul care să aibă tot ce ne trebuie în bucătărie, curat și (fooarte important) parcare suficient de mare pentru autorulotă. Stăm la vreo 10 km de Belfast, la marginea unui orășel numit Holywood, chiar lângă un complex cu 2 restaurante cochete, un parc că în filme, piscină și spa, iar priveliștea pe care o avem din living este genul care te invită la un pahar de vin după ce adorm copiii. Problema e că cel puțin unul dintre copii nu prea doarme, Kadri iar a luat ceva de pe la vreun loc de joacă și după 2 zile de febră au început mucii și tusea… Asta e, stăm 2-3 zile cuminți, ne plimbăm cu bicicletele prin parc, îi dăm siropuri de tuse și amânăm iar excursia în Dublin…Azi am început munca și între poze, ploaie, machiaj, costume, ploaie, tuns și iar ploaie am stat la bârfă cu colegii mei actori români. Mâine am repetiții și “dialect coach”, adică mă învață să vorbesc engleză cu accent românesc:)), iar apoi merg să văd două apartamente pentru că încă stăm în casa noastră pe roți”, scrie Dragoș Bucur pe blogul său și al Danei Nălbaru, 5inaventura.wordpress.com. 

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“A durat ceva până am găsit un loc în care să stăm. Ofertele erau extrem de puține deoarece Belfastul e plin, dar plin ochi de oameni din industria filmului și nu pentru că e Dragoș al meu aici:)) ci pentru că sunt în desfășurare mai multe producții și numai Game Of Thrones cred că are câteva sute de oameni. Locul pe care l-am găsit e la vreo 20 de minute de oraș și arată ca în povești. Dragoș e mulțumit că am avut unde parca autorulota iar eu sunt mulțumită de utilități, liniște și peisaj. Fiecare cu ce-l doare. Azi am ieșit în grădina mare a castelului (apartamentul nostru e chiar lângă) și ne-a prins tare bine că am avut un loc liniștit și foarte curat atât de aproape. Kadri a răcit și tușește, nu e grav dar e foarte mârâit și îi intru cu greu în voie. Ieri am tras o fugă la un mall să iau copiilor niște jucării, nu am luat de acasă mare lucru și când nu putem ieși pe-afară caută să se joace, am mâncat un senviș și câte o brioșă la o cafenea până a venit Dragoș de la repetiții”, a notat și Dana Nălbaru. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel