Ce conține vaccinul pentru Mircea Badea

Mircea Badea: Ce conține vaccinul
Mircea Badea: Ce conține vaccinul

Mircea Badea s-a amuzat de clipul lui Dan Barna, președintele USR, în care ne îndeamnă să ne vaccinăm împotriva coronavirusului.

Dan Barna a spus ce conține pentru el vaccinul, avându-l lângă el și pe interpretul mimico-gestual Bogdan Anicescu.

Vicepremierul Dan Barna adresează cetăţenilor, inclusiv prin limbajul semnelor, un îndemn la vaccinare, arătând că imunizarea înseamnă bucuria de a spune celor dragi, lucruri simple, dar importante. "Ce conţine vaccinul? Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune lucruri simple: 'mi-a fost dor de tine, tată', 'ce mare ai crescut, nepoate' sau 'mulţumesc'. (...) Ce conţine vaccinul? Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune acele lucruri atât de importante pentru fiecare dintre noi: 'mi-a fost dor de tine, mamă", 'ce mare ai crescut nepoate' sau 'mulţumesc' ", afirmă Barna, într-un videoclip postat pe Facebook.

În imagini, vicepremierul apare împreună cu o persoană care interpretează spusele sale în limbajul semnelor, Bogdan Anicescu. "Mergeţi şi voi să faceţi vaccin. Ne vaccinăm şi scăpăm", îşi încheie Dan Barna declaraţia, traducându-şi singur, în acelaşi timp, prima propoziţie, în limbajul semnelor.

Ce conține vaccinul pentru Mircea Badea. Răspunsul realizatorului, inspirat de Dan Barna

”Inspirat de domnul Dan Barna, vreau să spun și eu de ce este important vaccinul pentru mine. Ce conține vaccinul pentru mine? Conține iubirea față de jocul de table cu vecinul atunci când râgâim bere fără mască. Nu v-a plăcut? Vreți să reiau? Poate v-ați șocat. Totul este despre bere, despre cafea. În sfârșit, vecinii pot juca table și pot bea bere la pet, râgâind bere fără mască și purtând maieu”, a zis Mircea Badea la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”. Momentul fabulos merită văzut pe Antenaplay.ro în caz că ați ratat emisiunea de duminică. De ce? Pentru că Mircea Badea a și gesticulat în timp ce vorbea despre conținutul vaccinului din punctul lui de vedere.

VEZI ȘI: Cea mai nouă ispravă a primarului Clotilde Armand nu mai are nevoie de comentarii. Așa se face administrație USR-PLUS / foto

Kovesi, sabotată de Polonia, Ungaria, Danemarca, Suedia, Irlanda, Finlanda şi Slovenia în noul Parchet European: Decizie politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel