Ce ar vrea să vadă jurnalistul Val Vâlcu în plină toamnă? Pe Mircea Badea cântând acest vers

Foto: Facebook Mircea Badea
Foto: Facebook Mircea Badea

Ce ar vrea să vadă jurnalistul Val Vâlcu în plină toamnă?

Pe Mircea Badea cum cântă „iar 30 de grade, 30 de grade, 30 de grade”. 

„Aș vrea să-l aud pe Mircea Badea cum cântă „iar 30 de grade, 30 de grade, 30 de grade” pentru că sunt 30 de grade în octombrie”, a zis Val Vâlcu.

Suntem aproape în luna noiembrie, iar temperaturile de vară sunt încă aici, asta în timp ce Greta Thunberg ne zâmbește, în colțul gurii, văzându-ne cum parcă am deschide, din nou, aerul condiționat.

Și apropo de aerul condiționat... Mai știți faza cu Mircea Badea? A povestit-o Dan Voiculescu. Se întâmpla în urmă cu vreo 12 ani.

„Eforturile mele de “blogger” au avut ca rezultat o mică revoluţie populară. Indiferent de subiectul pe care l-aş aborda, oamenii îmi răspund un singur lucru: “Aer condiţionat pentru Mircea Badea!”.  Eu scriu despre adevăr – oamenii spun: “aer pentru Badea!”. Eu scriu despre trusturi – oamenii strigă: “aer pentru Badea!”. Dacă mâine anunţ desfiintarea PC mi se va răspunde sec: “Bine, bine, dar aerul lui Badea?”

De aici rezultă că problema în discuţie e una serioasă. Omului îi e cald. Iar eu am fost întotdeauna, ştii bine, un umanist… Aşa că nu-mi rămâne decât să mă alătur vocii populare, strigând la rândul meu, laolaltă cu telespectatorii: “Vrem aer pentru Badea!”. (...) Mircea, mai ”fierbinte”, vrea ca toata caldura acumulata pana atunci (inclusiv in timpul emisiunii lui Mihai Gadea, intotdeauna ”incinsa”) sa dispara pe loc”, povestea, amuzat, Dan Voiculescu.

VEZI ȘI: Limba română a fost făcută praf. Mircea Badea: Creierii s-au făcut muci? - https://www.dcnews.ro/limba-romana-a-fost-facuta-praf-mircea-badea-creierii-s-au-facut-muci_935134.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel