Ce a zis Nicuşor Dan despre termoficare. Firea: S-a dat în vileag. Dumnezeu nu doarme!

Gabriela Firea comentează un mesaj scris de către Nicuşor Dan despre sistemul de termoficare din Bucureşti. "Priviţi cum s-au dat în vileag!", transmite Gabriela Firea.

Gabriela Firea transmite un mesaj după ce Nicuşor Dan a anunţat că a avut o discuţie cu administratorul special al ELCEN.

"Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucurestenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza “reviziilor” prelungite INTENTIONAT de catre ELCEN, care apartine de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice ca acolo sunt 'solutiile', nu la primarie! Cand spuneau eu, ma contrazicea!

Nu credeam ca o sa-mi dea atat de rapid dreptate!Si nu s-a dus la ELCEN sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor. Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata", transmite Gabriela Firea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel