Ce a vorbit Striblea cu fata care s-a ”p..t” pe vot

Pe Alina Dumitriu toată lumea o cunoaște datorită tricoului pe care l-a purtat pe 25 mai, în ziua alegerilor europarlamentare, în Piața Universității.

Pentru mesajul pe care l-a transmis – "Mă piș pe el de vot" – unii au criticat-o, alții au apreciat-o.

Jurnalistul Cătălin Striblea a discutat cu Alina Dumitriu, tânăra care – înainte de toate – este mamă; mama unui copil de 15 ani. Ea i-a spus pentru ce trăiește, din ce trăiește și cum s-a scris tricoul cu "mă piș pe el de vot".

VEZI ȘI: Analiza lui Adrian Năstase, după alegerile europarlamentare 2014. "Fenomenul Diaconu" și PSD sub 40%. Dreapta mai are o singură șansă

"După cum a aflat toată lumea, Alina Dumitriu știe să-și facă o intrare. A intrat cu mult scandal și zgomot în societatea românească îmbrăcând tricoul "mă piș pe el de vot". La fel de zgomotos mi s-a arătat la întâlnirea noastră. Se tot uită la ceas. "Te grăbești?" "Nu, mă uit că trebuie să iasă Maria de la examen și am un pic de emoții". Știu că are un copil, dar ce examen să dea, mă gândesc că e mic. "Maria face 15 ani. Dă examen să intre la Liceul de Arte." "Cuuum? 15 ani? Dar câți ani ai tu? " "35" . Îmi vine să râd. Tânăra care a șocat România, cea de înălțimea unui copil, e de fapt o femeie matură cu un copil de liceu "Te credeam mai tânără" "De ce? Nu arăt tânără? Că nu arăt de 35!" Râd, dar doar pentru mine. Femeia se vede mai repede decât activistul", a scris Cătălin Striblea pe blogul personal.

Întrebată cum s-a scris tricoul "mă piș pe el de vot", Alina Dumitriu a spus: ""Vreau să scadă pragurile electorale. Să vină și alți oameni, poate se alege ceva. Așa că mi-am pus toată supărarea în tricoul ăla. Când nu ai dreptul la educație, la sănătate, la apă potabilă la tine în casă și când îți rămâne doar dreptul la vot, mă piș pe el de vot. Guvernul se pișă pe dreptul de viață. Și atenție! Eu vorbesc doar despre mine. Furia asta nu e pentru mine. Am fost făcută în toate felurile. Cioară, proastă, panaramă de centură, ignorantă."

Întregul interviu poate fi citit pe blogul personal al lui Cătălin Striblea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel