Ce a găsit Marius Chirca acasă la Cristina Țopescu. Bogdan Chirieac: Mare semn de întrebare. O nouă direcție de anchetă

Alexandru Ichim / 13 ian 2020 / 22:29 Salveaza PDF Comentarii

Marius Chirca, reprezentantul asociației Kola Kariola, a spus, în această seară, la România TV, ce a constatat, când a ajuns la Cristina Țopescu acasă, după vestea morții jurnalistei. Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că este o nouă direcție de anchetă. 

”Câinii, dacă sunt înfometați mai mult de patru-cinci zile pot ajunge la canibalism. Aseară, la 40 de minute după ce a apărut știrea cu decesul, eram la bariera pusă de poliție și auzeam de la 100 de metri cinci câini care încă mai erau în viață. Ce s-a întâmplat trei săptămâni acolo? Erau niște elemente care puteau atrage atenția. Cunosc comportamentul acestor animale. Ele simt. Câinii nu au avut o sursă de apă. Am înțeles că au avut o sursă de mâncare. Erau niște vase cu mâncare. Dar nu are cum să trăiască fără apă. Au rezistat fără apă, dar câinii erau grași și frumoși. E inexplicabil”, a precizat Marius Chircă la România TV. 

Vezi și: Războiul dus de Cristina Țopescu. Marius Chirca (Kola Kariola): Mă doare, mă REVOLTĂ tupeul lor!

O nouă direcție în anchetă

 

Bogdan Chirieac a reacționat în urma declarației făcute de Marius Chircă la România TV și spune că asta ar putea fi o nouă direcție în ancheta morții jurnalistei Cristina Țopescu. 

”Omul acesta de la Kola Kariola, un ONG serios care chiar a salvat câini, dânsul ridică un mare semn de întrebare. Cum se face că erau câinii hrăniți și grași și fără apă trei săptămâni, ceea ce e imposibil ca un câine să supraviețuiască, și nu s-au mâncat între ei. Cum se întâmplă lucrul acesta? Cred că în seara aceasta ne-a lansat o nouă direcție de anchetă. E o chestie logică”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Marius Chirca, reprezentantul Kola Kariola, a dat detalii șocante din viața Cristinei Țopescu în această seară la România TV. 

VEZI MAI MULTE AICI: Bombă în cazul morții Cristinei Țopescu. Voia să se lase de televiziune. Iată de ce

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23