Ce a găsit Marius Chirca acasă la Cristina Țopescu. Bogdan Chirieac: Mare semn de întrebare. O nouă direcție de anchetă

Marius Chirca, reprezentantul asociației Kola Kariola, a spus, în această seară, la România TV, ce a constatat, când a ajuns la Cristina Țopescu acasă, după vestea morții jurnalistei. Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că este o nouă direcție de anchetă. 

”Câinii, dacă sunt înfometați mai mult de patru-cinci zile pot ajunge la canibalism. Aseară, la 40 de minute după ce a apărut știrea cu decesul, eram la bariera pusă de poliție și auzeam de la 100 de metri cinci câini care încă mai erau în viață. Ce s-a întâmplat trei săptămâni acolo? Erau niște elemente care puteau atrage atenția. Cunosc comportamentul acestor animale. Ele simt. Câinii nu au avut o sursă de apă. Am înțeles că au avut o sursă de mâncare. Erau niște vase cu mâncare. Dar nu are cum să trăiască fără apă. Au rezistat fără apă, dar câinii erau grași și frumoși. E inexplicabil”, a precizat Marius Chircă la România TV. 

Vezi și: Războiul dus de Cristina Țopescu. Marius Chirca (Kola Kariola): Mă doare, mă REVOLTĂ tupeul lor!

O nouă direcție în anchetă

Bogdan Chirieac a reacționat în urma declarației făcute de Marius Chircă la România TV și spune că asta ar putea fi o nouă direcție în ancheta morții jurnalistei Cristina Țopescu. 

”Omul acesta de la Kola Kariola, un ONG serios care chiar a salvat câini, dânsul ridică un mare semn de întrebare. Cum se face că erau câinii hrăniți și grași și fără apă trei săptămâni, ceea ce e imposibil ca un câine să supraviețuiască, și nu s-au mâncat între ei. Cum se întâmplă lucrul acesta? Cred că în seara aceasta ne-a lansat o nouă direcție de anchetă. E o chestie logică”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Marius Chirca, reprezentantul Kola Kariola, a dat detalii șocante din viața Cristinei Țopescu în această seară la România TV. 

VEZI MAI MULTE AICI: Bombă în cazul morții Cristinei Țopescu. Voia să se lase de televiziune. Iată de ce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel