Cazul vânzătoarei însărcinate, ucisă de un patron de magazin din București. S-a aflat cine era tatăl copilului

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Expertiza ADN pentru copilul Ioanei Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de un patron de magazin din București, este gata.

 

Anchetatorii au finalizat expertiza ADN în cazul vânzătoarei însărcinate din București care a fost ucisă de tatăl patroanei magazinului în care lucra, transmite Antena 3 CNN. Acest lucru a fost făcut după ce procurorii au vrut să afle cine este tatăl copilului pe care femeia îl purta în pântece, asta pentru că au existat suspiciuni că tânăra ar fi fost violată de bărbat. O altă informație vehiculată imediat după crimă a fost și că Ioana ar fi putut avea o relaţie cu acesta.

VEZI ȘI: "Recunosc fapta și nu o regret. Rămâne între mine și Dumnezeu". Mărturia șocantă a patronul de magazin din capitală ce a ucis o tânără vânzătoare însărcinată

Ce arată rezultatele expertizei ADN

Suspiciunile au apărut după ce familia vânzătoarei a povestit că bărbatul în vârstă de 72 de ani o curta pe tânără şi îi făcea avansuri. Astfel, în cadrul anchetei s-a luat în calcul şi ipoteza unei crime din gelozie. Acum, expertiza ADN este gata și arată că, în realitate, copilul cu care Ioana Beatrice era însărcinată în patru luni era conceput cu iubitul ei.

Reamintim că această crimă s-a produs pe 7 decembrie 2023, într-un magazin din zona Titan din Bucureşti. Bărbatul în vârstă de 72 de ani a acuzat-o pe vânzătoare că fură din magazin şi ar fi vrut să îi dea o lecţie, doar că lecția lui s-a transformat în crimă.

Oamenii legii au descoperit că tatăl patroanei magazinului unde lucra tânăra de 23 de ani a folosit un cuţit, dar şi o drujbă pentru a o ucide. Bărbatul și-a recunoscut fapta, dar spune că nu a avut discernământ în ziua crimei și că nu își amintește ce s-a întâmplat. Familia Ioanei Beatrice se teme acum că bărbatul ar putea scăpa de acuzațiile de crimă pentru că simulează lipsa de discernământ.

VEZI ȘI: De ce crede familia tinerei însărcinate, ucisă de un patron de magazin din București, că bărbatul simulează lipsa de discernământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel