Caracal/ Felix Bănilă: În 5 septembrie, dispuse NOI EXPERTIZE pe oasele din lizieră și cele din curte

Felix Bănilă, procuror șef DIICOT, a susținut o declarație de presă, vineri, legată de ultimele evoluții în cazul crimelor de la Caracal.

Felix Bănilă a anunțat că au fost dispuse noi expertize pe oasele din liziera si oasele din curtea lui Dincă.

”În 28 august 2019, au fost dispuse noi expertize genetice la nivelul INML și Institutului Național de Criminalistică cu privire la fragmentele osoase și textile carbonizate, respectiv fragmente metalice, nasturi, capse, cleme, agrafe de păr, fermoare și un cercel, descoperite în zona de lizieră și rezultate în urma cernerii cenușei. (...)

La 5 septembrie 2019, s-a dispus efectuarea unor suplimente de expertiză medico-legală antropologică de către specialiștii INML, atât cu privire la piesele scheletare ridicate din zona de lizieră de pădure, cât și cu privire la piesele scheletare ridicate din curtea inculpatului, în vederea identificării persoanei/ lor în cauză și a examinării fizico-chimice, precum și pentru stabilirea cauzei decesului, și precizarea oricărui aspect medico-legal, ce ar putea contribui la aflarea adevărului în cauză". a spus Felix Bănilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel