Cazul Caracal - Augustin Zegrean: Scuzele, neadevărate. De acolo a pornit totul

Cazul cutremurător de la Caracal a fost explicat de fostul judecător constituțional Augustin Zegrean, luni după-amiaza, el remarcând mai multe greșeli ale autorităților din România.

Întrebat, la Realitatea Tv, dacă nu cumva faptele groaznice petrecute la Caracal pot veni și în urma unor slăbiciuni ale justiției românești, Augustin Zegrean a spus:

”Nu numai. Este și din cauza asta. Vă fac o mărturisire. Am un proces ca avocat. O fată care la 15 ani a fost vândută. Vândută și răsvândută. Cauza este de 10 ani și încă nu avem o decizie definitivă. Asta se întâmplă! Asta este justiția! Asta e poliția! Aicea suntem! Pentru că tot timpul modificăm legile. Pe când încep unii să le învețe... le modificăm”, a spus Augustin Zegrean, la Realitatea Tv, luni după-amiaza. 

Așa au spus și când a căzut avionul lui Iovan

”Este o bâlbâială formidabilă a instituțiilor statului. Toate scuzele pe care le-am auzit până acum sunt neadevărate. Cum spune poliția că nu a putut să intre în casă că nu era 6 dimineața? Să fim serioși! Era o faptă în desfășurare, era o faptă în flagrant. Trebuiau să intre fără nicio problemă. Dar ei au stat la poartă, că e mai simplu să stai la poartă. De acolo a pornit totul, dar mai sunt și alte defecțiuni de care ne amintim când se intâmplă fapte grave, vorbim 2-3 zile, după care vom uita cu totul. Să 'resetăm' sistemul? Așa au spus și când a căzut avionul lui Iovan. Și ce s-a resetat?”, a mai declarat Augustin Zegrean.

Citește și: Cazul Caracal, vinovați. Chirieac: "Pe oamenii ăștia noi i-am deranjat! Știți ce mă înspăimântă?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel