Cazul Caracal, ce se întâmplă cu STS. Alexandru Cumpănașu face apel către toți românii

În cadrul unei intervenții telefonice, în direct la un post de televiziune, Alexandru Cumpănașu a făcut o solicitare către toți românii. 

”Cer tuturor cetățenilor României să ne ajute pentru ca mâine șeful STS să fie demis. În acest sens am lansat o campanie pe Facebook. Este o solicitare extrem de importantă pentru că pe mine nu mă interesează doar emoțiile unor oameni ci mă interesează ca aceste capete să cadă. Acești nemernici care ne-au comunicat că își cer scuze pentru modul în care au comunicat public nu pentru ceea ce au făcut. Mâine va fi audiat directorul STS, de către comisia de Apărare, care s-a trezit din comisia de veci și probabil că va fi audiat cu menajamente. Tocmai de aceea avem nevoie de susținerea tuturor oamenilor în acest demers pentru ca toți acești oameni îmbuibați să cadă”, a preciat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV. 

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa.

Vezi și: Crimă la Caracal. Alexandru Cumpănașu: Mâine vom ști. O să depun plângere penală

 Cazul Caracal, proteste pe străzi. Patrick André de Hillerin: De ce tăceți mâlc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel