Cazul Caracal, proteste pe străzi. Patrick André de Hillerin: De ce tăceți mâlc

FOTO: Protest după cazul de la Caracal.
FOTO: Protest după cazul de la Caracal.

Jurnalistul Patrick André de Hillerin s-a arătat revoltat pe o rețea de socializare despre protestele recent organizate cu ocazia cazului de la Caracal. 

Patrick André de Hillerin a scris pe pagina sa de Facebook:

Băi, ăștia care vă revoltați doar de sărbători ale morții, cum ar fi Colectiv sau Caracal, ce faceți în restul timpului? De ce tăceți mâlc? Eu știu ce fac, știu că scriu constant despre derapajele sistemului, despre corupția din servicii, despre derapajele poliției și ale procurorilor. Dar voi, revoltați de duminică, ce faceți?

Vă spun eu: nimic. Parte pentru că nu e meseria voastră. Parte pentru că plecați după fente, parte pentru că nu vă pasă.
Da, de fapt nu vă pasă. Dar când e un cadavru pe care să vă urcați, o faceți bucuroși. N-am greșit termenul. "Bucuroși", exact așa, deși mimați empatia și implicarea și durerea. Când 364 de zile din an te doare în cur, ziua aia, a 365-a, în care te implici, e fake”, este mesajul jurnalistului. 

Cazul şocant de la Caracal, unde o fată de doar 15 ani ar fi fost ucisă şi arsă de un criminal în serie, a dus la organizarea unui protest aseară, în Piaţa Victoriei. La manifestaţie au participat mii de oameni, care au mărşăluit pe străzile oraşului şi au aprins lumânări pe treptele MAI. 

Vezi și: Mii de persoane au protestat pentru Alexandra, în Bucureşti şi în ţară. Lumânări aprinse şi lacrimi de durere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel