Cazierele judiciare și documentele suport au blocat licitația pentru modernizarea căii ferate București-Giurgiu

Cale ferată
Cale ferată

CFR SA a decis prelungirea etapei de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru modernizarea liniei de cale ferată între Bucureşti şi Giurgiu, se menţionează într-un comunicat remis sâmbătă de CFR SA.

"Etapa de evaluare a ofertei depuse la procedura de licitaţie pentru obiectivul 'Modernizarea liniei CF Bucureşti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Frontiera, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe podul peste râul Argeş, între Vidra şi Comana' a fost prelungită, deoarece ofertantul nu a depus toate documentele necesare, şi anume caziere judiciare şi documentele suport care sa susţina cerinţele DUAE, conform cerinţelor de clarificare ale comisiei, documente fără de care procedura de evaluare nu poate înainta", potrivit CFR SA.

Reprezentanţii comisiei de licitaţie a CFR SA au finalizat etapa de evaluare financiară pentru care a fost emis avizul pozitiv ANAP, se precizează în comunicat, transmite Agerpres.

CFR SA aşteaptă ca ofertantul să depună în perioada următoare cazierele judiciare şi documentele justificative ce susţin DUAE, conform solicitărilor de clarificări ale comisiei de licitaţie, astfel încât toate cerinţele legale pentru finalizarea procedurii de licitaţie pentru acest obiectiv să fie respectate, menţionează CFR SA.

În conformitate cu prevederile legislaţiei achiziţiilor publice, procedura se finalizează după verificarea documentelor ce susţin DUAE şi după emiterea raportului, conform CFR SA.

În prezent, pentru a putea emite raportul, comisia a solicitat clarificări suplimentare, ofertantul fiind aşteptat să depună şi cazierele judiciare şi documentele suport care sa susţina cerinţele DUAE, se precizează în comunicatul CFR SA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel