EXCLUSIV  Caz revoltător, răsturnare de situație. Avocata Cerva, reacție

Cosmina Cerva
Cosmina Cerva

Avocata Cosmina Cerva a reacționat în cazul adăpostului groazei de la Prejmer.

Cosmina Cerva l-a contrazis pe senatorul Marius Marinescu, președintele onorific al FPAM, după declarațiile senatorului făcute în exclusivitate pentru DC News.

"Ceea ce a declarat Marius Marinescu nu este adevărat! Legea Marinescu nu mai există din anul 2014! Art. 25 din Legea 205/2004 (infracțiune: ucidere fără drept) are limite de pedeapsă 3 luni - 1 an! Măsura arestului preventiv se poate dispune doar pentru infracțiunile care au limită superioară de 5 ani.

Am preferat să spun aceste lucruri pentru că au apărut în ONG-urile pentru protecția animalelor tot felul de discuții, despre ororile de la Prejmer.

Marius Marinescu, reacție-fulger


Marius Marinescu a declarat că cel răspunzător de adăpostul groazei de la Prejmer nu trebuia lăsat în libertate.

VEZI ȘI Mugur Isărescu, replici cu un tânăr: Zău?! / Ce aveți de gând să faceți? - video

Președintele onorific al FPAM îi contrazice pe cei care susțin că nu există temei legal pentru a-l reține și condamna pe cel care se face răspunzător de adăpostul din Prejmer, județul Brașov, unde au fost descoperite zeci de animale moarte și maltratate. Declarația a fost făcută în contextul în care acesta a fost eliberat după 24 de ore de reținere.

Mai jos declarația senatorului Marius Marinescu, care a revoltat-o pe avocata Cosmina Cerva:

"Există lege în baza căreia să îl poată rețină și condamna. Este chiar Legea Marinescu în care se prevede sancționarea cu închisoare până la trei ani pentru ucidere cu intenție, așa cum vorbim în acest caz. În baza acestei legi a fost reținut, iar judecătorul a considerat că nu este un pericol public. Total greșit! Omul ăla, dacă a fost în stare să ucidă cu intenție acele animale, poate să facă același lucru și cu oamenii. Ar trebui ca poliția și procurorul să ceară la instanță reținerea acestui individ pentru 29 de zile și judecat în procedură de urgență, cum se întâmplă în Statele Unite. În Statele Unite, în câteva zile l-ar fi judecat.” a spus Marius Marinescu, pentru DCNews. 

CITEȘTE ȘI Liviu Pleșoianu: "CANDIDEZ la alegerile prezidențiale". Ce spune despre PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel