Caz revoltător în Tulcea. Bărbat cu probleme de sănătate, bătut de mai mulți copii. Au filmat totul. "Dă-i cu dreapta. Bate-l, mă". VIDEO

Captură Video: Facebook
Captură Video: Facebook

Un bărbat cu probleme de sănătate din Tulcea a fost bătut pe stradă de către mai mulți copii.

Caz revoltător în județul Tulcea. Un bărbat cu probleme de sănătate din Mahmudia a fost luat la bătaie pe stradă şi umilit de un grup de copii din localitate, aparent fără vreun motiv. Mai mult, minorii care au vârste cuprinse între 11 și 13 ani au filmat totul și s-au lăudat cu aceste imagini pe rețelele de socializare.

În video se pot observa minimum patru copii. Aceștia îl împing pe bărbat și în trântesc la pământ, apoi se amuză de ceea ce fac. Folosesc un limbaj vulgar și înjură des. Omul tace, nu ripostează, nedumerit fiind de ceea ce se întâmplă. Bătaia de joc continuă. Unul dintre băieți se apropie de bărbat și se preface că îi întinde mâna pentru a-l ajuta să se ridice. Omul dă să îi apuce mâna copilului, iar acesta îl împinge din nou la pământ. 

"Dă-i măi cu dreapta. Oooo, a prins tupeu. Băga-mi-aș p**a în morții mă*ii. Dă-i. Bate-l, mă!", se aude pe filmare.

Poliția s-a autosesizat

După apariția imaginilor pe rețelele de socializare polițiștii s-au autosesizat.

"Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări și a stabilit că bărbatul agresat este un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia. Totodată stabilim și identitatea celor patru minori implicat cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani.", a declarat Ioana - Maria Nanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Bătaie între copii la Brașov. Imaginile greu de privit au devenit virale pe internet. VIDEO

Reacția DGASPC Tulcea

"În Mahmudia şi noi avem un mic centru de plasament şi mă temeam să nu fie cumva copiii noştri implicaţi. Dar nu sunt. Am contactat Poliţia, cu rugămintea să cerceteze în primă instanţă, o să vedem ce sprijin avem şi din partea lor.

Noi oricum o să trimitem un echipaj acolo, pentru că tinerii trebuie identificaţi şi vom face demersurile necesare pentru a îi integra într-un program de recuperare. Măcar o discuţie cu psihologii noştri trebuie să aibă, pentru că ceea ce am văzut este greu de acceptat.”, a declarat Gabriel Marinov, director DGASPC Tulcea pentru Observator News.

Directorul a precizat pentru sursa citată că a citit comentariile făcute la postarea tinerilor de pe Facebook, iar unul dintre părinţi se şi scuză, spunând că deşi i-a dat o educaţie foarte bună copilului, era şi copilul său printre cei care participau la această batjocură.

VEZI ȘI: Copil de 11 ani, lovit cu pumnii și picioarele de colegi în curtea unei școli din Mureș. Director: L-au lovit și la rinichi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel