Caz de malpraxis la Maternitatea Giulești. Tatăl copilului, mărturie cutremurătoare

Un cuplu din Buzău, care s-a chinuit cinci ani ca să aibă un copil, este cutremurat odată cu nașterea fiului lor. Mama a născut la maternitatea Giulești. Pentru că se chinuia de cinci ani să aibă un copil, a făcut multe ecografii. Li s-a spus că totul este în regulă. De fiecare dată. Nu a fost. Copilul s-a născut fără un ochi, fără o nară, cu venele de la inimă încălecate, inima este deplasată spre dreapta, stomacul nu este la locul lui. Luni, tatăl a mai aflat o veste tristă. 

Majoritatea ecografiilor au fost făcute la Giulești, iar ecografiile 3D și 4D au fost făcute la clinica privată. Medicul a spus că nu s-au putut vedea problemele copilului pentru că aparatele sunt proaste, vechi, apoi că respectivul copil stătea cu spatele. Tatăl a întrebat, dacă lucrurile stau așa, cum spune medicul, de ce nu s-au văzut problemele la ecografiile făcute la clinica privată sau de ce li s-a spus că au un copil sănătos. 

Drama unor părinți din Buzău a șocat o Românie întreagă- VIDEO

Tatăl copilului a declarat, luni, în emisiunea "Esențial" de la Antena 3, că "Pe lângă faptul că are inima în dreapta, am aflat că mai are și o gaură. Trebuie să-i facă o gaură în zona gâtului, pentru a putea respira și pentru a-i putea reconstrui fața. Astăzi am vorbit cu dânsul (n.r. medicul), după patru zile de așteptare. Când a născut, el ne-a spus că-i pare rău, copilul are probleme. Ne-a spus 'da, normal că am greșit, deoarece eu am supravegheat sarcina șase luni de zile. De fiecare dată când îl întrebam cum s-a întâmplat de nu a văzut nici măcar o problemă, lăsa capul în jos și nu mai spunea nimic. Am stat patru zile pe hol, am dormit pe unde am apucat. Ne-au spus doar o vorbă bună, ne-au dat putere, dar despre copil, absolut nimic. Mama a fost lăsată să meargă lângă copil, dar am decis să nu-l vadă. Noi am mers acolo la copil și m-am prăbușit la pământ când am văzut". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel