Cauza morții fetiței de 2 ani din Galați. Detalii cutremurătoare din anchetă. Tatăl, reținut

Cauza morții fetiței de 2 ani din Galați. Detalii cutremurătoare din anchetă / Foto: Pixabay
Cauza morții fetiței de 2 ani din Galați. Detalii cutremurătoare din anchetă / Foto: Pixabay

Au apărut detalii cutremurătoare despre moartea fetiței de doi ani din Galați. 

O fetiță de aproximativ 2 ani a murit în condiții suspecte. Incidentul a avut loc joi într-o localitate din județul Galați. Astăzi au apărut detalii cutremurătoare din anchetă. Copila ar fi fost ucisă în bătaie, transmite Antena 3. Încadrarea juridică a fost schimbată din ucidere din culpă în omor. Mai mult, oamenii legii deja l-au reținut pe tatăl fetiței. Acesta și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor. Polițiștii continuă ancheta pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

VEZI ȘI: Un sucevean a murit după ce s-a tăiat cu drujba la gât, în timp ce tăia lemne

Ce au spus părinții copilei

Atunci când copila a fost găsită moartă, părinții au declarat că ei nu erau acasă în acel moment și că nu știu ce s-a întâmplat, motivând prin faptul că micuța s-ar fi aflat acasă cu ceilalți trei frați ai săi. Ieri, 8 iulie, trupul neînsuflețit al fetiței din localitatea Ivești a fost găsit de echipajele de ambulanță alertate de părinți. Ei au fost cei care au sunat la 112 iar ulterior le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat, dar salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism. Echipajele au făcut manevre de resuscitare însă nu au mai putut face nimic. Fetița era deja decedată.

Ce au descoperit medicii

„O fetiță de doi, trei ani a fost preluată de un echipaj de al nostru, de la Ambulanță. A fost găsită în stop cardiac, deși inițial părinții ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin. Nici de personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat ieri reprezentantul SAJ Galați, Mihai Polinschi.

Una dintre variantele analizate de anchetatori a fost cea potrivit căreia moartea ar fi survenit din cauza unei probleme medicale. Totuși, se pare că nu asta a fost cauza morții. Pe corpul fetiței de 2 ani medicii au găsit  ulterior multe urme de lovituri, inclusiv la nivelul capului și gâtului. 

VEZI ȘI: Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel