Catrinel Sandu, la un pas de moarte! De ce a fost operată

Catrinel Sandu a mai rămas în România câteva zile din cauza unor probleme de sănătate care au luat-o prin surprindere.

  

Vedeta a ajuns zilele trecute de urgență la spital, din cauza unor dureri abdominale. După mai multe investigații și părerea câtorva medici, Catrinel Sandu a aflat diagnosticul:apendicită acută! Norocul său a fost însă că nu au prins-o durerile pe avion, în timpul zborului spre America, pe care l-a amânat pentru 29 iulie.

(oar_w460)

”Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care a descoperit problema în urma unui consult amănunțit. După ce am făcut ecografie și am avut o discuție amănunțită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o și pot să spun că mi-a salvat viața, pentru că putea să explodeze oricând și puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?!...”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!

Vedeta este acum în afara oricărui pericol, simțindu-se destul de bine, la o săptămână după intervenție. Catrinel este nerăbdătoare să se întoarcă în America, acolo unde o așteaptă iubitul american.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel