Cățelușă căzută într-un puț adânc de 12 metri, salvată de pompieri specializați în alpinism din Hunedoara

Pompierii militari din Hunedoara au salvat o cățelușă căzută într-un puț  FOTO: ISU Hunedoara
Pompierii militari din Hunedoara au salvat o cățelușă căzută într-un puț FOTO: ISU Hunedoara

Pompierii militari din Hunedoara au salvat astăzi, 3 februarie, o cățelușă căzută într-un puț adânc de 12 metri, cu apă.

Pompierii militari din Hunedoara au reușit să salveze astăzi, 3 februarie, o cățelușă care căzuse într-un puț adânc de 12 metri în zona localității Cristur. Aceștia spun, pe rețelele sociale, că stăpânul acesteia a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Povestea salvării emoționante a fost postată pe Facebook de ISU Hunedoara:

”Fiecare suflet contează pentru noi! Pompierii din cadrul Detașamentului Deva au salvat, astăzi, un căţeluş căzut într-un puţ adânc de aproximativ 12 metri. Pompierii, alertaţi prin 112 de stăpânul câinelui, au localizat animalul căzut în apă într-o fântână din apropierea localității hunedorene, Cristur.

Echipajul, format din 5 subofițeri dintre care 2 specializați în alpinism, a fost nevoit să se deplaseze mai bine de 500 metri, pe jos, cu echipamentele de extragere, întrucât accesul cu autospeciala nu a fost posibil. Unul dintre alpinişti a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi, împreună cu căţelul. Stăpânul acestuia a fost încântat de promptitudinea intervenţiei pompierilor, iar căţeluşa Fifi s-a bucurat de îmbrăţişările salvatorilor săi”.

VEZI și: Pompieri voluntari, premiaţi pentru intervenţia de la incendiul din căminul de bătrâni din Abrud. Au reușit evitarea unui dezastru de proporții

Pompierii SVSU Abrud au fost premiați pentru intervenția promptă la incendiul de la căminul de bătrâni. În semn de recunoștință pentru curajul, abnegația și devotamentul demonstrat la intervenția din data de 26 ianuarie 2022 la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dezabilități din orașul Abrud conducerea, ISU Alba a dorit să recompenseze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud.

VEZI și: Un câine și-a salvat stăpânul. I-a condus pe polițiștii la locul unde era accidentat. "Pot să compar asta cu o poveste reală din Lassie"

Gestul unui câine care a condus poliţia la locul accidentului de maşină unde stăpânul lui zăcea rănit şi cu hipotermie a fost salutat marţi în Statele Unite, fiind comparat cu o poveste din seria de filme ”Lassie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel