Catedrala Neamului. Peste 100 de persoane, pe mâna medicilor

Sfințirea Catedralei Neamului
Sfințirea Catedralei Neamului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov anunţă că 110 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la ceremonia de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Zece au fost transportate la spital.

Dispozitivul de intervenţie a cuprins autospeciale de stingere, ambulanţe SMURD, autospeciale pentru victime multiple, punct de comandă mobil, precizează ISU Bucureşti - Ilfov. Aproximativ 30.000 de oameni, veniţi din toată ţara, au asistat la slujbă şi s-au închinat la moaştele Sfântului Apostol Andrei, aduse din Grecia cu această ocazie, şi la moaştele Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina.

Aproximativ 600 de jandarmi au fost alocați pentru evenimentul de la Catedrala Mântuirii Neamului.

"O parte din aceste persoane, pe fondul oboselii, pe fondul temperaturii scăzute și al nerăbdării de a ajunge în interior forțează accesul. Riscul creării unor îmbulzeli este destul de mare, tocmai de aceea colegii mei trebuie să rămână în acele poziții cât se poate de ferm.(...) O să le facem recomandări, colegii mei fac apel la calm, la respectarea indicațiilor, la evitarea acestor îmbrânceli și ca lucrurile să meargă într-un sens pe care cu toții ni-l dorim. Este nevoie ca oamenii să manifeste înțelegere pentru aceste măsuri pe care le luăm și să înțeleagă recomandările pe care le facem și să nu se creeze incidente nedorite", declara Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, la Antena 3.

Citește și: Sfințirea Catedralei Neamului. Ozana Barabancea, mesaj dur: Nu mă plătește nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel