Cătălin Tolontan: Orlando Nicoară, demisie pe masa lui Adrian Sârbu

Orlando Nicoară, șeful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), a demisionat și sînt mari șanse ca el să plece de la 1 ianuarie 2015, scrie Cătălin Tolontan pe blog.

Problemele pieței presei și cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contestă în instanță, au stîrnit o discuție între Nicoară și Sârbu, încheiată cu demisia primului.

"De cînd nu mai are ProTV, Sârbu se implică în chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group și Orlando nu e omul care să suporte comportamentul deseori nervos al lui Sârbu", a descris cineva din interior situația. 

Premierul Victor Ponta l-a atacat de câteva ori pe Adrian Sârbu, pentru faptul că ar fi intervenit să oprească controalele Fiscului la firmele acestuia.

Citește și: Ponta: Adrian Sârbu a fost în biroul meu, m-a întrebat dacă pot să opresc niște controale ANAF

"N-a fost nimeni la birou, nu nimeni, aş minti să spun. N-au fost Duicu cu Tobă. Singurul om care a fost la mine în birou și de care îmi amintesc a fost dl. Adrian Sârbu care mi-a zis că are controale de la ANAF și dacă pot să le opresc. Și de atunci am tot citit ce rău sunt eu. Și nu opresc la nimeni controalele la ANAF. Cred că toata lumea trebuie să plătească taxele", a spus Victor Ponta la un post de televiziune cu ceva timp în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel