Cătălin Tolontan îl compară pe Mircea Badea cu Traian Băsescu

Cătălin Tolontan și Mircea Badea, jurnaliști din trustul Intact, își împart replici dure. În vreme ce Mircea Badea nu știe dacă este "prost" sau "ticălos" Cătălin Tolontan, cel din urmă îl compară pe realizatorul "În gura presei" cu Traian Băsescu. 

"E un fel de formă de viață denumită sugestiv Tolontan, tot pe aici, prin trustul Intact. Domnul Tolontan este un suporter manifest al lui Traian Băsescu și a îmbrăcat haina de propagandist băsist. Singurele momente în care s-a despărțit de băseală a fost cele în care a aberat în Gala Bute. Se vede că e propagandist când acreditează ideea falsă că instituțiile justiției sunt independente și nu sunt dictate de comanda jegoasă a lui Traian Băsescu. Asta face Tolontan!", a spus realizatorul "În gura presei", Mircea Badea. El a adăugat că "Eu nu m-am hotărât multă vreme dacă Tolontan e ticălos sau prost. O să revin, cred, într-un viitor cu rezultatul final chiar dacă se va obține la loviturile de departajare. Zi mă, Tolontan, zi mă cum e cu DNA, cum e el independent și face el anchete. Zi, că erai foarte tare cu asta". 

Mazăre, reclamat de DNA: Nu credeam că se va ajunge chiar aici

Cătălin Tolontan i-a replicat: "Jignirea noastră și, în general, a ziariștilor e poate singurul loc unde Mircea Badea și Traian Băsescu stau la aceeași coadă. Dar n-am răspuns niciodată la insultă cu insultă", scrie paginademedia.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel