Cătălin Predoiu, lansare. Totul despre Puterea Justiției și Justiția Puterii

Scutaru Cristina / 13 feb 2019 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii

"Îl cunosc pe Cătălin Predoiu, de mulți ani, ca pe un european convins și pasionat. Colaborarea cu el a fost întotdeauna consistentă și bazată pe încredere. În calitatea sa de ministru al Justiției, i-am apreciat în mod deosebit hotărârea cu care a abordat importante reforme ale dreptului procedural civil și penal. El a stabilit standarde pe calea unui sistem de justiție mai bun. Mi-aș dori să se întâmple asta și în prezent. Pentru că atunci România se va îmbunătăți în fiecare zi."

Citatul îi aparține lui Gunther Krichbaum, președinte al comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german.

Miercuri, 13 februarie 2019, ora 18.00, la Librăria Cărturești (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), va avea loc prezentarea volumului Puterea Justiției și Justiția Puterii de Cătălin Predoiu, apărut la Editura Tritonic.

Volumul conține discursuri din perioada mandatelor ministeriale, interviuri și articole de opinie, precum și alte texte, nepublicate până în prezent, cu privire la agenda publică actuală din justiție, economie și politică generală.

Textele sunt însoțite de o amplă prefață în care autorul dezvăluie intâmplări inedite din timpul mandatului de ministru al Justiției, care vizează relația cu partidele și principalii decidenți politici ai momentului, formarea și căderea guvernelor, adoptarea Codurilor, interimatul de la ministerul de Externe, precum și alte subiecte de interes public din perioada 2008-2012.

Invitați speciali

 

La eveniment vor participa, alături de autor, prof. univ. dr. Valeriu Stoica, fost ministru al Justiției, Radu Varia, istoric de artă și Bogdan Hrib, directorul editurii Tritonic.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24