Cătălin Predoiu dezminte că a fost chemat la DNA

Contactat de DC News, Cătălin Predoiu a dezmințit informația conform căreia ar fi fost citat de procurorii DNA pentru a fi audiat în dosarul Alinei Bica.

"Nu am fost chemat la DNA. Nu știu nimic. Mă ocup de lansarea programului de guvernare care va avea loc sâmbătă", a spus Cătălin Predoiu pentru DC News.

Partidul Național Liberal își va prezenta sâmbătă, spre dezbatere publică și interna, PROGRAMUL de GUVERNARE, în cadrul unei conferință de presă ce va fi susținută de co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga și de prim-vicepreședintele formațiunii Cătălin Predoiu.

Evenimentul se va desfășura la sediul PNL din Șoseaua Kiseleff nr.57.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, propunerea susținută de liberali pentru funcția de prim-ministru, a declarat, joi, la o dezbatere organizată de SAR cu ocazia lansării raportului de analiză și prognoză pe 2015 pentru România, că o concluzie importantă a documentului este aceea că "buna guvernare rămâne cea mai bună strategie de creștere economică".

Știrea inițială:

Conform unor surse vehiculate în presă, Cătălin Predoiu ar fi fost citat ca martor şi ar fi urmat să fie audiat săptămâna viitoare de către procurorii anticorupţie, într-o cauză penală aflată în instrumentarea lor.

Se pare că DNA este interesat să afle care au fost dedesubturile numirii Alinei Bica în Comisia Centrală a ANRP în 2010. Propunerea a fost făcută de către Predoiu şi contrasemnată de prim-ministrul de atunci Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel