Cătălin Predoiu, cerință SURPRINZĂTOARE pentru liderii PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu le-a cerut liderilor liberali să-şi declare afacerile pe care le au cu social-democraţii. 

Duplicitatea internă este văzută şi din exterior, ni se reproşează inconsecvenţa mesajului. Ba suntem de dreapta, ba de centru, ba de stânga. Mai trebuie ceva făcut în viitor, avem nevoie de mai mult deranj la adresa PSD, pentru că oamenii din afara partidului încă ne suspectează că avem o oarecare edulcoraţie faţă de ei. Eu aş cere să ne declarăm toţi liderii afacerile cu PSD, care sunt şi care au. Ar fi interesant. Este normal să vedem de ce contra PSD se ridică atât de puţini lideri. Sunt lideri ai partidului care au uitat de PSD şi nu mă refer doar la centru. Este normal să ne câştigăm încrederea arătând cetăţenilor că nu avem niciun fel de conflict de interes în materie de PSD. Atunci oamenii vor înţelege că putem să ne luptăm cu ei şi că îşi pot încredinţa destinele politice PNL, a spus Cătălin Predoiu. 

El a susţinut că PNL ar trebuie să se decooperativizeze. 

Vreau să ne uităm în faţă şi să vedem ce-i de făcut. Părerea mea e că unul din principalele lucruri care trebuie făcute în PNL este decooperativizarea. (...) Cred că vremea cooperativelor, de oriunde ar veni, a încetat, s-a încheiat. E vremea oamenilor liberi. (...) Forţă şi expertiză există în PNL, trebuie doar să ne scuturăm de metehne. Şi acesta e în primul rând rolul dumneavoastră, care trebuie să cereţi mai mult de la liderii dumneavoastră, să cereţi să pună în acord faptele cu vorbele şi să vorbească acelaşi lucru în locuri diferite, a completat liderul liberal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel