Urmărește emisiunea live



Cătălin Predoiu, atac la Călin Popescu Tăriceanu: Dacă nu eram eu, era lângă Vlasov

Cătălin Predoiu, premierul Guvernului din umbră, a reacționat vehement după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat în termeni duri programul de guvernare propus de PNL. Fostul premier liberal l-a criticat și pe Cătălin Predoiu, despre care însă a precizat că a fost corect cât timp au lucrat în Executiv.

Vezi și: Lansare program de guvernare PNL. Vezi principalele propuneri ale liberalilor

„Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat". Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos...”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, premierul din umbră a revenit și a transmis că Tăriceanu ar fi fost astăzi „înregistrat lângă dl Vlasov”, dacă el nu l-ar fi oprit în 2008 să cedeze gratis Registrul Comerţului.

„Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lângă dl Vlasov”, a continuat Cătălin Predoiu.

Vezi și: Lovituri pentru PNL în Parlament! Refuzuri la invitația lui Blaga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel