Cătălin Predoiu: Voi fi coșmarul oricărui Guvern

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei și-a lansat, miercuri seara, programul “Soluții serioase pentru București”.  

La evenimentul de lansare au participat co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, candidații PNL pentru sectoarele Bucureștiului, primul candidat pe lista PNL pentru CGMB, Ciprian Ciucu, alături de viitorii săi colegi de Consiliu, dar și numeroși oameni de afaceri din București și reprezentanți ai asociațiilor neguvernamentale. 

Sub sloganul “Cătălin Predoiu pentru București. Soluția serioasă”, candidatul PNL pentru Capitală a prezentat celor circa 500 de invitați câteva dintre planurile sale pentru București. “Îmi asum răspunderea de a transforma un oraș care își asediază locuitorii într-un oraș prietenos în care viața este o sărbătoare și nu o luptă perpetuă cu traficul, poluarea și factura la întreținere”, a spus Cătălin Predoiu. 

Cătălin Predoiu a declarat că, încă de la nominalizarea sa drept candidat PNL pentru Primăria Bucureștiului, și-a petrecut timpul încercând să evalueze cât mai exact “cât de gravă este boala orașului și cât de amenințătoare pentru toți cei care trăiesc în el”, vorbind despre „un oraș îmbolnăvit de un doctor”. 

Pentru Cătălin Predoiu, traficul este “cea mai supărătoare rană a orașului” și spune că de aici trebuie început. “Voi fi coșmarul oricărui Guvern până când avem o șosea de centură pe patru benzi finalizată! Până când metroul va ajunge din Drumul Taberei la Eroilor și de la Gara de Nord la Otopeni. Până când închidem și al doilea inel median al Capitalei, pentru care există deja cei 1,3 miliarde de euro, dar pentru care nu există încă suficientă voință politică să îi absorbim și să îi prefacem în trafic fluent”, a spus Cătălin Predoiu în discursul său.

[citeste si]

Printre soluțiile sale, dincolo de finalizarea marilor proiecte de infrastructură ale Bucureștiului, se numără: reformarea  RATB, investiții în parcul auto pentru transport public, culoar unic pentru transportul în comun, parcări în centrul orașului, sistemul park and ride la marginea orașului și introducerea unui bilet unic de călătorie. “Orașul trebuie să fie al oamenilor, nu al mașinilor”, spune Cătălin Predoiu.

Un al doilea angajament luat de Cătălin Predoiu în discursul de lansare a programului său, a fost acela de a conduce o “Primărie Generală cu zero corupție”. “Corupția prostește, corupția lenevește, corupția otrăvește, corupția sărăcește! Omoară lent și omoară rapid! Voi fi primarul care va face din corupție o amintire urâtă, voi fi primarul general care va pune corupții în șomaj perpetuu și neremunerat”, a declarat Cătălin Predoiu care se angajează ca toate informațiile legate de bugetul, proiectele, licitațiile și achizițiile primăriei sa fie disponibile pe site-ul instituției.

Cătălin Predoiu spune că își propune să facă din București “o oază pentru investiții productive, pentru start-up-uri, pentru antreprenori și industriile creative” și “cel mai dezvoltat și bigat oraș din Europa de Est”. 

Candidatul PNL spune că pentru ca toate planurile sale pentru București să fie îndeplinite, “mai este un hop de trecut”. “Doctorul a plecat, dar firea lucrurilor în PSD nu s-a schimbat. Iar PSD este în calea tuturor binefacerilor orașului. PNL este partidul care a început reforma", a adăugat Predoiu.

Broșura programului candidatului PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, o puteți accesa la următorul link în format PDF: http://s.go.ro/5bapflri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel