Cătălin Ivan, mesaj către social-democrați: Gândiți-vă la umilințe

Diana Popescu / 20 iun 2017 / 18:03 Salveaza PDF Comentarii

Europarlamentarul Cătălin Ivan le-a transmis marţi un mesaj social-democraţilor în care le aminteşte de "umilinţele" la care au fost supuşi în aceste luni şi le solicită să pună "dorinţa de a nu-i dezamăgi pe cei de acasă" mai presus decât frica. 

"Gândiţi-vă, dragi colegi parlamentari, la umilinţele la care aţi fost supuşi în aceste câteva luni de zile. Câţi aţi avut ocazia să vorbiţi cu un ministru? Sau câţi dintre voi au avut dreptul să ridice o problemă? Să spună conducerii că are altă opinie? Să depună amendamente la bugetul pentru 2017 şi la alte legi importante? Oameni de vază ai acestei ţări, în care sute de mii de români şi-au pus speranţele, aţi fost reduşi de un singur om la o simplă masă amorfă de manevră şi de vot. Am înţeles că a încercat să va înveţe numele în timpul mesei de duminică seară. Nu-i prea puţin? Oare nu-i prea târziu? Eu vă ştiu pe mulţi dintre voi şi am încredere că onoarea, mândria de a face ceea este corect, dorinţa de a nu-i dezamăgi pe cei de acasă, vor învinge frica", a scris Cătălin Ivan pe pagina de Facebook. 

Acesta a precizat că regretă "pentru prima dată" că nu face parte din Parlament, arătând că aleşii "au o şansă unică să spună stop dictaturii". 

"Este pentru prima dată când regret că nu sunt membru al Parlamentului Naţional. Este un moment istoric, o şansă unică pentru reprezentanţii românilor de spune stop dictaturii, încercării de a confisca toate instituţiile statului de către o grupare mafiotă străină de interesele românilor, a se vedea negocierile cu UDMR, dar străină şi de interesele partidului. Tuturor celor din Camera Deputaţilor şi din Senat le cer să-şi aducă aminte discursul lui Liviu Dragnea la prima întâlnire a celor două grupuri reunite. Abia îşi luaseră mandatele. Profesori universitari, doctori, economişti, avocaţi, ingineri, oameni cu cariere profesionale foarte bine conturate, cu o reputaţie impecabilă în comunităţile de unde vin, au fost umiliţi public, în faţa televiziunilor, de acest personaj sinistru pentru PSD şi pentru România. Îi rog să retrăiască ce au simţit atunci şi, mai mult, ce au simţit familiile lor, prietenii, cunoscuţii", a conchis Ivan. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28