Cătălin Botezatu, reacție furioasă din cauza comentariului unei fane: Sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață

Sursă foto: Agerpres/ Cătălin Botezatu
Sursă foto: Agerpres/ Cătălin Botezatu

Lui Cătălin Botezatu i-a fost - din nou - pusă sub semnul întrebării orientarea personală, astfel că răspunsul său a fost unul pe măsura întrebării primite.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți designeri vestimentari atât din România, dar și din Europa. Călătoriile sale impresionează orice fan care îi urmărește activitatea, astfel că vedeta știe cât de mulți sunt interesați de drumurile lungi de peste hotare și ia măsuri: îi ține la curent pe curioși printr-o viață foarte activă în mediul online.

Mai mult, pentru că este în văzul tuturor, uneori fanii intră în mici discuții cu designerul, așa cum a fost cazul și de față. Cu toate acestea, discuția nu a fost tocmai una calmă sau pozitivă, deoarece o femeie l-a întrebat indirect pe Cătălin Botezatu despre orientările sale sexuale, iar răspunsul vedetei a fost unul „la țintă”.

Declarația femeii a fost următoarea:

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți g*y? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață....”, a fost comentariul internautei.

Datorită atitudinii sale „artistice”, Cătălin Botezatu a fost subiectul multor controverse - chiar și în perioada în care își vopsea unghiile cu negru.

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva(un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați!

Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și dumneavoastră doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe <>, pe care nici mie nu îmi place uneori să stau <<cocoțat>>!”, a spus Cătălin Botezatu.

Acesta a continuat și a plusat și mai mult pe faptul că muncește foarte mult, dar și că a fost înconjurat de femei toată viața:

„Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat SĂNĂTATEA, VIAȚA PERSONALĂ, FAMILIA, aproape TOT, pentru ceea ce sunt acum!

Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu! 

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE INDIFERENT DE STATUT MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE! 
Chiar și tu ești femeie…Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!”, a fost răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu fanei curioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel